VODITELJKA HITNO NAPUSTILA SRBIJU, PA ŠOKIRALA IZJAVOM! Emotivno sam nezrela! Evo šta radi na Ibici sa minđušama od 800 evra na plaži!

Autor:

Zabava

26.06.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka je morala ode iz Beograda po svaku cenu!

VODITELJKA HITNO NAPUSTILA SRBIJU, PA ŠOKIRALA IZJAVOM! Emotivno sam nezrela! Evo šta radi na Ibici sa minđušama od 800 evra na plaži!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditeljka Pink televizije Sanja Marinković rešila je da otputuje na Ibicu, odakle se u jeku odmaranja sada i oglasila! Naime, ona je svaki slobodan trenutak iskoristila da se fotografiše na neobičnim mestima, pa je za sebe rekla da je emotivno nezrela.

Uvek slušam svoje srce - stoji u opisu jedne fotografije.

Foto: Instagram printscreen

Sanja Marinković objava

 

- Kada imam vremena da razmišljam, setim se čuvene rečenice Isidore Bjelice: "Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom: "Nije pametno... - piše na sledećoj Sanjinoj fotografiji.

Podsetimo, Sanja je nedavno pozirala u crnom bikiniju, a na plažu je ponela i "Šanel" minđuše koje koštaju oko 800 evra, a u opisu slike je pratiocima dala važan savet:

Foto: Instagram.com

Sanja Marinković objava

 

Kada se umoriš, nauči da se odmoriš. Ne čekaj da se razboliš, kao na primer ja.

Sa Sanjom je i njena sestra Tamara, koja inače živi u Španiji. Ovo nije prvi put da Sanja provodi odmor sa svojom sestrom i porodicom, kako je istakla prošle godine kada je prvi put pokazala kako izgleda njena sestra na putu u Crnoj Gori. Ovoga puta, njih dve uživaju na egzotičnijoj destinaciji, deleći trenutke odmora sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Sanja je usput otkrila da je ona i njena sestra Tamara često na putovanjima, ali i da razgovaraju o različitim temama, uključujući i frajere. Zanimljivo je istaći da je Tamara rođena u Engleskoj, te da priča savršeno srpski i još četiri jezika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading