VAŽAN STRANAC NA IZLAZNIM VRATIMA ZVEZDE: Sledeća stanica Rusija, ali možda i KOMŠILUK

Autor:

Sport

26.06.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je poručio da želi da ostane, sada je možda vreme da se unovče dobre partije.

VAŽAN STRANAC NA IZLAZNIM VRATIMA ZVEZDE: Sledeća stanica Rusija, ali možda i KOMŠILUK

Foto: Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Jago dos Santos mogao bi da napusti ovaj klub uskoro. Iako su se pojavile spekulacije o potpisivanju novog ugovora, čini se da je Brazilac na pragu odlaska, a nova destinacija koja se pominje je Rusija. Zvezda, međutim, prema informacijama Telegrafa, želi da zadrži talentovanog igrača, imajući još uvek dve godine ugovora sa njim.

Jago do Santos nedavno je proglašen MVP finala AdmiralBet ABA lige, što je samo potvrda njegovog izuzetnog talenta i doprinosa timu. Brazilac je stigao u Zvezdu iz nemačkog Ulma, a njegov odlazak bi mogao da predstavlja veliki gubitak za crveno-bele.

Interesantno je da je do Santos nedavno poslao jasnu poruku o želji da ostane u Zvezdi, što dodatno komplikuje situaciju oko njegovog mogućeg odlaska. Sada je sve na crveno-belima da odluče da li će pokušati da sačuvaju ovog talentovanog igrača u svojim redovima.

Sa neizvesnošću oko njegovog budućeg statusa u Crvenoj zvezdi, ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati. Bez sumnje, odluka o njegovom eventualnom odlasku će izazvati veliku pažnju javnosti i ljubitelja košarke. Očekuje se da će se u narednom periodu saznati više detalja o mogućem transferu ovog talentovanog košarkaša u Rusiju, ili eventualnom prelasku u redove Partizana, što se spominjalo kao opcija, mada malo verovatna.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading