NEMAČKA BRUJI O PISANJU REPUBLIKE: Joakim Lev kao selektor Srbije, to je i tamo glavna tema, evo šta se priča

Autor:

Sport

28.06.2024

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je poznato još novih detalja

NEMAČKA BRUJI O PISANJU REPUBLIKE: Joakim Lev kao selektor Srbije, to je i tamo glavna tema, evo šta se priča

Foto: Tanjug/AP

Joakim Lev

Joakim Lev najbliži je trenutno da postane selektor fudbalske reprezentacije Srbije, ekskluzivno je objavila juče ujutro Republika. Kako smo naveli u našim saznanjima, čelnici Fudbalskog saveza Srbije imali su za juče zakazan sastanak sa nekadašnjim selektorom Nemačke u Berlinu.

Tragom te informacije počeli su da idu naše kolege u Srbiji, ali o pisanju Republike briji i Nemačka. Vest da bi Joakim Lev mogao da preuzem Srbiju je podigla toliku prašinu da se tom temom detaljno bavio i ugledni Bild. Poznati časopis i portal došao je do novih saznanja i detalja oko potencijalnog angažmana Nemca na klupi Srbije, a podelio ih je sa javnošću u Srbiji preko Mozzart sporta.

Prema informacijama do kojih su oni došli, Lev do sada nije imao kontakt ni sa kim iz Srbije i prvi put čuje za navodno interesovanje. Što naravno ne znači da neko ne može u budućnosti da ga kontaktira i pozove. O šansama da pristane, tek treba da se vidi, ali Bild nema puno optimizma za plan FSS.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Ćekaju ko će da ih vodi: Fudbaleri Srbije

Navodno, Lev ne namerava još da se vrati na neku od klupa, iako nema posao od 2018. On je odbio da za veliki novac radi kao stručni konsultant tokom EP na jednoj nemačkoj televiziji. Što se toga tiče Srbija nema konkurenciju, ali je pitanje hoće li i kako FSS uspeti da privoli Joakima da dođe na čelo "orlova". Kao neko sa pedigreom prvaka sveta, njemu je potrebno puno toga da se poklopi, kako u sportskom smislu u samom timu ili reprezentaciji, tako i finansijski Naravono, ideja i ciljevi su i te kako važni, a oni su u Srbiji uvek visoki, tako da za to ne mora da brine, već samo kako da ih ostvari sa svojim izabranicima.

Ono što je dobro je da FSS ima celo leto da reši pitanje selektora. Prvi meč u A diviziji Lige nacija Srbija igra 5. septembra protiv Španije. Do tada će se, a verovatno i mnogo pre, obelodaniti rastanak sa Draganom Stojkovićem Piksijem, ali i promovisati njegov naslednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading