KOPA AMERIKA: Poker BRAZILA - blistao VINISIJUS! Paketa se obrukao! KOLUMBIJA bez greške!

Autor:

Sport

29.06.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrani su mečevi drugog kola D grupe.

KOPA AMERIKA: Poker BRAZILA - blistao VINISIJUS! Paketa se obrukao! KOLUMBIJA bez greške!

Foto: www.profimedia.rs

Brazilski nacionalni fudbalski tim osigurao je svoju prvu pobedu na kontinentalnom takmičenju, Kopa Amerika, pobedivši Paragvaj 4:1. Utakmicu je obeležila sjajna igra Vinisijusa, koji je postigao dva gola, dok su i Savio i Paketa takođe zatresli mrežu. Jedini gol za Paragvaj postigao je Alderete.

Prelomni trenutak utakmice dogodio se u 31. minutu kada je Paketa promašio penal, propuštajući veliku priliku za rano vođstvo svog tima. Bio je to užasno izveden penal zbog kog je fudbaler Vest Hema bio na meti kritika. Međutim, imao je sreću da je u timu imao raspoloženog Vinisijusa, koji je četiri minuta kasnije na asistenciju upravo Pekete načeo Paragvajce.

Do kraja prvog poluvremena Brazil je rešio pitanje pobednika pošto je Savio u 43. minutu nakon loše greške odbrane Paragvaja postigao gol, a onda je u petom minutu nadoknade Vinisijus povisio na 3:0. U 48. minutu Alderete smanjio na 3:1, a konačan rezultat postavio Paketa u 65. minutu iz penala.

Ovaj rezultat vidi Brazil kako šalje snažnu poruku na turniru, dok će Paragvaj tražiti da se ponovo okupi za svoje predstojeće mečeve. Sa elektrizirajućim nastupima i neočekivanim preokretima, Kopa Amerika nastavlja da očarava fudbalske fanove širom sveta.

U drugom meču Grupe D, Kolumbija je osigurala svoje mesto u četvrtfinalu pobedivši Kostariku 3:0, pri čemu su se u listu strelaca upisali Dias, Sančez i Kordova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading