PARTIZAN ZAVRŠIO NOVO POJAČANJE: Stanojević sklapa kockice za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

29.06.2024

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Traganju je došao kraj.

PARTIZAN ZAVRŠIO NOVO POJAČANJE: Stanojević sklapa kockice za Ligu šampiona!

Foto: www.profimedia.rs

Prema navodima Telegrafa, FK Partizan je konačno pronašao rešenje za problem na deficitarnoj poziciji levog beka. Mario Jurčević, 29-godišnji slovenački internacionalac, pridružiće se ekipi crno-belih kao slobodan fudbaler na tržištu. Nakon što se rastao od Apolona iz Limasola zbog neisplaćenih zarada, Jurčević je pronašao novu priliku u Partizanu.

Partizan je već neko vreme tragao za kvalitetnim levim bekovima, a Jurčević se nametnuo kao idealno rešenje za tu poziciju. Iako je povratak Slobodana Uroševića propao, Jurčevićev dolazak popunjava prazninu na terenu i pruža dodatnu sigurnost u odbrani timu.

Republika

Foto: www.partizan.rs

Aleksandar Stanojević


Mario Jurčević je igrač sa zavidnim iskustvom, koji je svoju karijeru gradio u klubovima poput Apolona, Olimpije, Osijeka i Radomlja. Visok 186 centimetara, Jurčević se ističe u defanzivnim prekidima i igri jedan na jedan, ali takođe pruža značajan doprinos i u napadačkim akcijama. Sa 28 odigranih utakmica, dva postignuta gola i tri asistencije u prošloj sezoni, Jurčević je pokazao svoju vrednost na terenu.

Nakon što je morao da traži prevremeni raskid saradnje sa Apolonom zbog problema sa isplatom zarada, Jurčević je privukao pažnju uprave Partizana. Razgovori su rezultirali potpisivanjem trogodišnjeg ugovora, čime je Jurčević postao peto pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku.

Osim što je igrao za klubove poput Apolona i Olimpije, Jurčević je nastupao i za A reprezentaciju Slovenije, čime je dodatno potvrdio svoj kvalitet i iskustvo na terenu.

Fudbaler će se pridružiti ekipi u Moskvi, gde će početi pripreme sa novim saigračima. Sa njegovim dolaskom, Partizan je sigurno dobio važno pojačanje koje će doprineti stabilnosti tima i unaprediti igru u narednoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Miško

30.06.2024 10:10

Pa gde dolaziš brate moj, pa i ovde nema para, biće za prva tri meseca pa onda kud koji.