EKSKLUZIVNO! LEGENDARNI STEPI POTVRDIO SAZNANJA REPUBLIKE: Pregovori sa Levom traju!

Autor:

Sport

30.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši svetski prvak sa Nemcima blizu klupe Srbije.

EKSKLUZIVNO! LEGENDARNI STEPI POTVRDIO SAZNANJA REPUBLIKE: Pregovori sa Levom traju!

Foto: Starsport

Velika bura se podigla oko ispadanja Srbije sa Evropskog prvenstva 2024.godine. Glavni krivac za ovaj debakl je selekotor Dragan Stojković Piksi koji je na izlaznim vratima nacionalnog tima. Prema saznanjim našeg portala čelnici Fudbalskog saveza Srbije su dan nakon ispadanja sa šampionata Evrope krenuli u pregovore sa legendanrim selektorom Nemačke, Joakimom Levom, a kao njegov pomoćnik pominje se srpski zet i muž Ane Ivanović, Bastijan Švajnštajger.

Saznanje našeg portala potvrdio je legendarni trener, Dragoslav Stepanović.

- Video sam da se piše o tome i dao sam jednom novinaru zadatak da otkrije detalje. Mislim da je Lev kontaktiran, ali neće da otkriva, da se taj posao ne bi pokvario. Lev je 2014. godine osvojio titulu prvaka Sveta sa Nemačkom i ima iskustvo. Međutim, on nije nekoliko godina u poslu i pitanje je kako bi to išlo. A drugo je jezik, jer on za 10 dana treba da motiviše igrače, nije to kao u klubu, teže je voditi reprezentaciju, ali mislim da bi vladala discpilina. Tu je pitanje i kvaliteta, a on je imao prilike da vidi kako igraju naši fudbaleri - naveo je popularni Stepi i dodao:

Foto: Tanjug/AP

Joakim Lev

- Ovde je sad problem jedna druga stvar. Fudbalski savez čeka da je izjasni Piksi, a on se ne izjašnjava, jer hoće još milion evra i treba da ga bude sramota. Kada se nešto pregovara onda se nešto neotkriva zbog obe strane, a kada se završi onda će oni izaći i reći. Tu se postavlja pitanje da li je Lev spreman da trenira reprezentaciju, jer kada je osvojio titulu sa Nemačkom bio je deset godina mlađi - istakao je Stepanović.

Foto: www.profimedia.rs

Joakim Lev, Dragan Stojković Piksi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading