NESVAKIDAŠNJE: Dinamo Zagreb odustao od pojačanja - RAZLOG BIZARAN! Za sve je KRIVA CRVENA ZVEZDA!

Autor:

Sport

30.06.2024

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski gigant povukao i više nego bizaran potez.

NESVAKIDAŠNJE: Dinamo Zagreb odustao od pojačanja - RAZLOG BIZARAN! Za sve je KRIVA CRVENA ZVEZDA!

Foto: www.profimedia.rs

Transfer štopera Vanje Drkušića propao je u Dinamo Zagreb samo iz jednog razloga - njegova ljubav prema Crvenoj zvezdi. Slovenac, koji trenutno igra za Soči, bio je meta mnogih evropskih klubova, ali je javno izjavio da je veliki navijač crveno-belih,  a ova izjava je u potpunosti promenila tok njegovog transfera, jer je postalo jasno da će navijači hrvatskog giganta negodovati.

Foto: www.profimedia.rs

Vanja Drkušić

- Sasvim je logično da bi to vrlo brzo saznali i Dinamovi navijači, pa je sasvim logično da onda Drkušić ne bi mogao biti dočekan raširenih ruku, zar ne? Ne trebamo objašnjavati zašto. Fudbal nije samo biznis, fudbal je i strast, religija, identitet… Novo vodstvo kluba bi samo sebi promenilo atmosferu koja je sjajna. Tako da se odmah po saznanju Drkušićevih navijačkih sklonosti odustalo od toga - piše hrvatski list.

Foto: Tanjug/AP

BBB

Drkušić je izjavio da želi da igra u Crvenoj zvezdi i da je pratio njihove utakmice još od malih nogu. Ova izjava jasno pokazuje njegovu odlučnost da ostvari svoj san i zaigra za klub za koji navija. Trenutno je član Sočija, ali će sigurno promeniti klub ovog leta nakon što je njegov tim ispao u drugu rusku ligu.

- Od malih nogu navijam za crveno-bele. U Srbiji hoću da igram samo u Zvezdi. Pratio sam malo više proteklu sezonu, čak sam uživo na Marakani gledao duel sa Mančester sitijem u Ligi šampiona - govorio je Drkušić.

Podsetimo, aktuelni šampion Srbije je već pokazao interesovanje za Drkušića, još januara meseca, ali se realizacija ovog posla nije dogodila. Videćemo da li će ovaj defanzivac ispuniti dečački san i obući crveno-beli dres.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading