NEKADAŠNJI SELEKTOR NE VERUJE U ĐOKOVIĆA: ''Da Novak nije povređen, mislim da bi bio prvi favorit za osvajanje Vimbldona!''

Autor:

Sport

30.06.2024

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Biće potrebno Novaku da odigra jedan, dva turnira sigurno, da bi se vratio u onu svoju staru formu'' - smatra Armenulić.

NEKADAŠNJI SELEKTOR NE VERUJE U ĐOKOVIĆA:  ''Da Novak nije povređen, mislim da bi bio prvi favorit za osvajanje Vimbldona!''

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, izazvao je pažnju sportske javnosti odlukom da se takmiči na Vimbldonu, gde je do sada sedam puta osvojio šampionski pehar. Ova odluka je izazvala kontroverze, s obzirom na to da se Đoković ne nalazi među glavnim favoritima za osvajanje ovog prestižnog turnira. Nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Jugoslavije, Radmilo Armenulić, izneo je svoje mišljenje o Novakovoj formi i perspektivi na Vimbldonu, ističući da bi povreda mogla da bude ključni faktor u njegovom nastupu.

- Da Novak nije povređen, mislim da bi bio prvi favorit za osvajanje Vimbldona, ovako možemo da kažemo da je jedan od favorita. Imamo tu još Medvedeva, Alkazara, Sinera - mora se priznati da su i oni favoriti. Nisam ubeđen, voleo bih da Đoković dođe do polufinala, mislim da bi to bio uspeh za njega, s obzirom na to da je operisao koleno - započeo je Radmilo i dodao:

Foto: Starsport

Radmilo Armenulić

- Biće potrebno Novaku da odigra jedan, dva turnira sigurno, da bi se vratio u onu svoju staru formu. Mislim da će biti spreman za Ameriku - rekao je Armenulić.

Ipak, Armenulić veruje da će Đoković biti u dosta boljoj formi za Olimpijske igre.

- Verujem da će na Olimpijskim igrama biti mnogo bolji nego na Vimbldonu, u svakom slučaju, ali za potpunu spremnost je potrebno vreme - naveo je Radmilo Armenulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading