ALKARAZ ISKRENO PRED VIMBLDON: Čak je pomenuo i Đokovića

Autor:

Sport

29.06.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je dovoljno vrmena za vežbanje.

ALKARAZ ISKRENO PRED VIMBLDON: Čak je pomenuo i Đokovića

Foto: printscreen/Instagram/Djoker Nole

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Španski teniser Karlos Alkaraz održao je konferenciju za medije pred početak Vimbldona, izražavajući svoje zadovoljstvo što se takmiči na ovom prestižnom turniru. Nakon osvajanja Rolan Garosa, Alkaraz ističe da se nada sličnom uspehu i na travi Vimbldona, ali istovremeno naglašava da nije preduzeo ništa posebno u pripremi za ovaj turnir.

- Uvek sam govorio da mi je drago da dođem ovde, ali je specijalno sada jer sam šampion. Nadam se da ću imati sličan put kao prošle godine - počeo je Alkaraz, pa nastavio:

- Sve gledamo kao posebno, ali nisam radio ništa posebno da bih se spremio za ovo. Ovaj turnir gledao kao svaki drugi što se tiče pripreme.


Alkaraz ističe da je imao dovoljno vremena za vežbanje i pripremu nakon turnira u Kvinsu. Naglasio je važnost vežbanja kretnje i prilagođavanja travi, te istakao da je bio zadovoljan nivoom igre koje je postigao kako bi ušao u pravi ritam za Vimbldon. Takođe, istakao je da je posebno uzbuđen zbog nastupa na Olimpijskim igrama, te da će dati sve od sebe za svoju zemlju.

Alkaraz je podelio svoje iskustvo sa Grend slemova, ističući proces oporavka nakon mečeva, kao i izazove koji prate takve turnire. Naglasio je da je teško proslaviti uspeh nakon mečeva zbog umora i napornog rasporeda, te da je potrebno nekoliko dana da se stvari slegnu. Takođe, izrazio je ambiciju da osvoji Vimbldon nakon osvajanja Rolan Garosa, ističući da radi na tome da se oseća dobro i da veruje u svoje šanse.

- Gledam snimke Rodžera, Rafe, Novaka, ali sam gledao da budem ja. Više sam gledao kako se ja ponašam, ali ne pokušavam da ukradem ili iskopiram nekog drugog igrača - podvukao je Alkaraz.

Karlos Alkaraz je predstavio svoje ambicije i pripreme pred Vimbldon, ističući svoju posvećenost i fokus na ostvarenje uspeha na ovom prestižnom turniru. S obzirom na njegov dosadašnji uspeh i motivaciju, ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju njegov nastup na ovogodišnjem Vimbldonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading