SINER ODIGRAO SET PROTIV ĐOKOVIĆA, PA OTKRIO KAKO MU IZGLEDA NOLETOVA POVREDA: Ove reči raduju

Autor:

Sport

29.06.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Za mene je bila privilegija da treniram sa njim"

SINER ODIGRAO SET PROTIV ĐOKOVIĆA, PA OTKRIO KAKO MU IZGLEDA NOLETOVA POVREDA: Ove reči raduju

Foto: Tanjug/AP

Posle neslavnog završetka Rolan Garosa zbog povrede kolena i kasnije operacije, Novak Đoković se sada nalazi u sjajnom raspoloženju pred početak Vimbldona.

Povreda koja je dovela u pitanje njegovo učešće na ovom turniru se u međuvremenu stabilizovala, dovoljno da se njegovo ime nađe u glavnom žrebu najprestižnijeg teniskog turnira.

Pred početak Vimbldona, mladi teniser Janik Siner obratio se novinarima i podelio svoje utiske o sparing setu koji je odigrao sa Novakom Ðokovićem na centralnom terenu. Italijan je uspeo da osvoji set sa 6:3, ali kada je reč o stanju Noletovog kolena nakon operacije, nije mogao dati detaljnije informacije.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Siner i Đoković

- Mislim da se oseća dobro, ali morate da pitate njega. Igrali smo samo 40-45 min, ne mogu reći i ne mogu lako proceniti. Za mene je bila privilegija da treniram sa njim, a pitanja je najbolje postaviti njemu. No, videćemo u narednih nekoliko dana ŝta će biti - zaključio je Siner.

Podsetimo, u prvom kolu Vimbldona, Ðoković će igrati protiv Vita Koprive, tenisera iz Češke. Nakon sparing seta sa Sinerom, Novak Ðoković nije direktno komentarisao stanje svog kolena nakon operacije, ostavljajući prostor za spekulacije i nagađanja. 

Pored Sinera, trenutno drugi reket planete imao je priliku da se pripremi na egzibicionom meču i protiv Danila Medvedeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading