ON JE PROSTO NEUNIŠTIV: Jednom objavom zaludeo je planetu! Novak Đoković se priprema za Vimbldon? (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.06.2024

07:23 >> 07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su se ponadali da ih najbolji teniers planete više neće "terorisati" na terenu, ali...

ON JE PROSTO NEUNIŠTIV: Jednom objavom zaludeo je planetu! Novak Đoković se priprema za Vimbldon? (VIDEO)

Foto: Instagram.com/djokernole

Snimak koji je podigao teniski sveta na noge...

Nakon teške povrede kolena i hitne operacije, Novak Đoković je brzo smirio navijače najavom učešća na Olimpijskim igrama u Parizu. Ohrabrujuće vesti stižu i sa treninga, gde se Novak polako vraća formi, a mnogi se nadaju da bi mogao da se vrati na teren i ranije nego što se očekivalo.

Posebno interesantno je to što je Novak izabrao travnatu podlogu za period oporavka, što je izazvalo mnogo spekulacija o njegovoj spremnosti za Vimbldon. Mnogi se pitaju da li će se Noletov povratak desiti upravo na ovom prestižnom turniru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Novak Đoković je rešen da se vrati još jači i da nastavi da osvaja titule, a njegov povratak na teren će sigurno biti jedan od najzapaženijih događaja u svetu tenisa. Svi navijači sa nestrpljenjem iščekuju da vide kako će se Novak snaći na travi i da li će uspeti da ponovi svoje ranije uspehe na ovom turniru.

Ostaje nam da pratimo dalji razvoj događaja i da sa nestrpljenjem iščekujemo Novakov povratak na teren. Svi se nadamo da će se naš as što pre oporaviti i ponovo pokazati svoje majstorstvo u tenisu.

I dok se priprema za svoj povratak na teniski teren, Novak Đoković sa velikom pažnjom prati mečeve ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u fudbalu.

Nakon meča u kojem su selekcije Srbije i Slovenije remizirale rezultatom 1:1, najbolji srpski teniser Novak Đoković oglasio se na društvenim mrežama sa porukom podrške za fudbalsku reprezentaciju. Đoković je uz sliku Luke Jovića,heroja i strelca gola vrednog boda u 95. minutu, napisao "Idemo!", pružajući podršku našim fudbalerima u nastavku takmičenja na Evropskom prvenstvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading