HAMLETOVSKA DILEMA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Razum, ili želja? Na ovo pitanje će morati pod hitno da pronađe odgovor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.06.2024

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniski svet ne može da poveruje u ono što vidi.

HAMLETOVSKA DILEMA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Razum, ili želja? Na ovo pitanje će morati pod hitno da pronađe odgovor!

Foto: Instagram.com/ djokernole

Iz svih problema tokom dosadašnje karijere, izlazio je još jači, a čini se da će i ovoga puta "prekoračiti sve granice zdravog razuma" i ponovo krenuti u takmičenja dvadesetak dana nakon operativnog zahvata.

Nakon nedavne povrede kolena koju je zadobio na Rolan Garosu, Novak Đoković je ponovo iznenadio javnost svojom odlučnošću da se što pre vrati na teniski teren. Iako je morao da se povuče sa turnira uoči četvrtfinalnog duela, srpski teniser ne odustaje od svog plana da zaigra na Vimbldonu.

Operacija kolena nije ga obeshrabrila, već je Đoković odlučan da se što pre vrati treninzima i takmičenjima. Na društvenim mrežama objavio je snimke svojih treninga, pokazujući da je spreman da se suoči sa izazovima koji ga očekuju.

Kao i u mnogim ranijim situacijama, Novak se suočava sa unutrašnjim sukobom između razuma i želje. Dok mu mozak govori da je rizik odigravanja na Vimbldonu prevelik, srce ga navodi da pokuša. Ova unutrašnja borba predstavlja samo jedan od mnogih izazova sa kojima se Đoković suočava u svom povratku na teren.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Istorija pokazuje da je Vimbldon za Novaka Đokovića imao posebno značenje. U prošlosti se vraćao posle povreda, a upravo na ovom turniru uspevao je da pronađe svoj put do povratka na vrhunsku formu. S obzirom na situaciju u kojoj se sada nalazi, Vimbldon bi mogao da bude ključna prekretnica u njegovoj karijeri i povratku na vrhunski nivo.

Nakon što je otklonio sve sumnje u svoju motivaciju i želju za takmičenjem, Novak Đoković je još jednom potvrdio svoj status kao jedan od najupečatljivijih i najmotivisanijih tenisera današnjice. Bez obzira na konačnu odluku o nastupu na Vimbldonu, njegova upornost i želja za uspehom predstavljaju inspiraciju za sve ljubitelje sporta širom sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading