POJAVILA SE INFORMACIJA ŠTA SE DESILO SA NAŠIM PEVAČEM! Oženio je Karićevu ćerku, a onda NESTAO preko noći - OVO je istina!

Autor:

Zabava

29.06.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno gde se danas nalazi Daniel Đokić!

POJAVILA SE INFORMACIJA ŠTA SE DESILO SA NAŠIM PEVAČEM! Oženio je Karićevu ćerku, a onda NESTAO preko noći - OVO je istina!

Foto: youtube.com/Daniel Djokic

Daniel Đokić, pevač koji je svojom pojavom na srpskoj muzičkoj sceni 2001. godine osvojio srca publike pesmom "Zagrli me ti", ponovo je aktuelan. Nakon perioda u kojem se posvetio glumi, Daniel se vratio pevanju i nedavno je objavio novu pesmu i spot pod nazivom "I'll be there".

Nakon uspeha pesme "Zagrli me ti" i duetske saradnje sa Draganom Mirković, Daniel je stupio u brak sa Danicom Karić, ćerkom Bogoljuba Karića. Međutim, nakon pet godina braka, Daniel se povukao iz javnosti i posvetio se glumi, ostvarujući uloge u serijama poput "Jelena". Ipak, ljubav prema muzici ga nije napuštala, pa se nedavno vratio sa novom pesmom na engleskom jeziku.

Foto: youtube, Daniel Đokić

Daniel Đokić

 


Daniel je oduvek bio kosmopolita, putujući i upijajući uticaje različitih kultura kroz muziku. Sada, sa 45 godina, odlučio je da se vrati pevanju i to na internacionalnom nivou. Spot za pesmu "I'll be there" već je privukao pažnju na društvenim mrežama, a fanovi su oduševljeni njegovim novim muzičkim poduhvatom.

 

 


Iako živi u Minhenu, gde je rođen, Daniel nije zaboravio Srbiju. Mediji su ranije preneli da se bavi izdavanjem apartmana na Zlatiboru, što pokazuje da je uspešan i van muzičke karijere. "Kroz muziku sam video ceo svet, može se reći da sam kosmopolit. Trenutno puno radim, ali nalazim vremena i da se opustim sa prijateljima", izjavio je Daniel jednom prilikom, pokazujući da uspešno balansira između poslovnih obaveza i privatnog života.

Daniel Đokić je definitivno obeležio srpsku muzičku scenu svojim povratkom i novom pesmom "I'll be there". Njegov životni put, od uspeha na domaćoj sceni do povlačenja i ponovnog povratka, predstavlja inspiraciju i primer kako se strast prema umetnosti može negovati kroz različite životne faze. Nestrpljivo iščekujemo dalje muzičke poduhvate ovog talentovanog umetnika.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading