PRVA REAKCIJA IZ IZRAELA! Vest o terorističkom napadu u Beogradu stigla do Bliskog istoka: "SRBIJA IMA NAŠU PUNU PODRŠKU"

Autor:

Vesti

29.06.2024

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U terorističkom napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu povređen je pripadnik žandarmerije, koji je potom usrmtio napadača.

PRVA REAKCIJA IZ IZRAELA! Vest o terorističkom napadu u Beogradu stigla do Bliskog istoka: "SRBIJA IMA NAŠU PUNU PODRŠKU"

Foto: youtube/printscreen/boaz toporovsky, Društvene mreže

Izraelski političar Boaz Toporovski oglasio se povodom terorističkog napada u Beogradu, koji se desio ispred izraelske ambasade, a gde je strelom u predelu vrata ranjen pripadnik Žandarmerije.

 

 

"U svojstvu nadležnog za odnose Parlamenata Izraela i Srbije, dajem našu punu podršku Srbiji, njenim snagama bezbednosti, po pitanju strašnog napada ispred ambasade Izraela u Beogradu. Želim pun i brz oporavak Milošu Jevremoviću, hrabrom i ranjenom pripadniku Žandarmerije. Teror ne poznaje granice, a danas je dopreo do zemlje iskrenog prijatelja Izraela, koja je bila i stoji uz nas tokom najtežeg perioda od nastanka Države Izrael.", napisao je u objavi na društvenoj mreži Iks Boaz Toporovski.

Republika

Foto: youtube/printscreen/boaz toporovsky

Boaz Toporovski

Podsetimo, ministar Dačić je rekao da je ubijeni terorista iz Mladenovca, da je promenio veru i prešao da živi u Novi Pazar.

- Samo da vam pokažem još jednu stvar. Kada pogledate sve stvari koje imamo, vidite, reč je o fotografiji koja je nastala u našoj upravi za strance, u martu ove godine. On je doveo ženu iz Crne Gore, iz Plava, Besa se zove žena. Doveo je da je prijavi u upravu za strance. Evo pogledajte - pokazao je Dačić fotografiju novinarima.

Republika

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Miloš Žujović i pomenuta žena

On ističe da ova fotografija govori o stepenu zaslepljenosti teroriste.

- Inače, otac mu se zove Zoran, on je Miloš. Ne želim da bacimo ljagu na našu braću muslimane, tj Bošnjake. Ovde je reč o Srbima koji su konvertiti. Ja sam rekao da se izvrše pretresi svuda, i da se to rešava i pronalaze tragovi. I pohapse svi ti ljudi - kazao je on.

Dačić je rekao da je proglašen crveni nivo pretnje od terorizma, i da sve jedinice policije postupaju po uputstvima.

- Građani će videti veće prisustvo policije, na mestima koja su od javnog interesa. Što se tiče "renoa", ja ne znam ništa o tome, ne znam da li Cmoljić ima te informacije. To je dezinformacija, mi nemamo taj pravac istrage. Ona ne vodi ka kolima, već o komunikaciji članova terorističke mreže. Vrše se pretresi i u Mladenovcu, i u Novom Pazaru - ističe ministar policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading