"BOMBA" NA APENINIMA: Realova LEGENDA stiže u redove novog člana Kalča!

Autor:

Sport

30.06.2024

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za kraj bogate karijere!

"BOMBA" NA APENINIMA: Realova LEGENDA stiže u redove novog člana Kalča!

Foto: Tanjug/AP

Komo - klub iz snova

Italijanski klub Komo doživljava svojevrsnu bajku. Nakon uspešnog ulaska u najjaču italijansku ligu, klub je počeo da privlači pažnju javnosti svojim ambicioznim planovima. Nakon nedavne vesti o dolasku Andree Belotija u ekipu, sada je klub na pragu novog senzacionalnog pojačanja.

Novi štoper na pragu Koma

Prema informacijama specijalizovanog fudbalskog novinara Fabricia Romana, Komo je vrlo blizu dovođenja štopera Mančester junajteda - Rafaela Varana. Ova vest je izazvala veliku pažnju u fudbalskom svetu, s obzirom na Varanovu bogatu karijeru i višestruka osvajanja Lige šampiona. Ako se transfer realizuje, to će biti veliki korak napred za Komo u ostvarivanju svojih ambicioznih ciljeva.


Ovo pojačanje bi svakako bilo od velikog značaja za Komo, jer bi dovođenje iskusnog štopera poput Varana unelo dodatnu sigurnost u odbranu tima. Očekuje se da bi Varanov dolazak mogao da donese novu dimenziju timu koji predvodi Sesk Fabregas i da bi mogao da bude ključni faktor u ostvarivanju uspeha u budućim takmičenjima.

Klub sa juga Italije definitivno privlači pažnju svojim ambicioznim planovima i pojačanjima, te će budući razvoj događaja sa dolaskom Varana sigurno biti praćen sa velikim interesovanjem.

 

Francuz je za vreme bogate karijere osvojio sve što se osvojiti može u Real Madridu u periodu 2011 - 2021 godine, posle čega je usledila epizoda u Mančester Junajtedu koja je dobro počela, ali se neslavno završava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading