POTRES U SRPSKOM FUDBALU: Šta će reći NAVIJAČI? Crvena ZVEZDA dovela dvojicu IGRAČA PARTIZANA!

Autor:

Sport

01.07.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova pojačanja za crveno-bele.

POTRES U SRPSKOM FUDBALU: Šta će reći NAVIJAČI? Crvena ZVEZDA dovela dvojicu IGRAČA PARTIZANA!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda ne miruje u prelaznom roku i aktivno radi na dovođenju novih igrača koji će pojačati konkurenciju u timu Vladana Milojevića. Očekuje se da će se nova imena pridružiti seniorskoj ekipi, a istovremeno se radi i na dovođenju mladih talenata koji bi u budućnosti mogli biti od koristi prvom timu.

Jedna od zanimljivih vesti je i dolazak dva talentovana fudbalera iz redova Partizana, Filipa Lazovića i Uroša Kikića, koji su rođeni 2010. godine. Lazović, koji je bio kapiten mlađih pionira, postigao je šest golova, dok se Kikić osam puta upisao u listu strelaca. Ova dva perspektivna fudbalera sigurno će doprineti jačanju omladinskog pogona Crvene zvezde, ali i zadati ozbiljan udarac Partizanu.

Prethodno, crveno-beli, sedmostruki uzastopni šampioni Srbije, već su doveli nekoliko pojačanja. Tim Vladana Milojevića jači je za Luku Ilića, Dalsija, Pumu Rodrigeza, Seol Jong Vau, Anana i Nemanju Stojiča. Očekuje se dolazak još trojice novajlija, vrlo verovatno do sredine avgusta, uoči kvalifikacionog dvomeča plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. Inače, Zvezda je prvim mestom u Superligi prošle sezone osigurala sigurno učešče u Ligi Evrope.


Sve u svemu, predstojeći prelazni rok donosi mnogo uzbuđenja za navijače Crvene zvezde, a dolazak novih igrača i talentovanih mladih fudbalera sigurno će dodatno ojačati tim i uneti svežu energiju u klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading