ZVEZDA SUTRA PUTUJE U RUSIJU: Evo da li je na spisku Milojevića i POVREĐENO POJAČANJE

Autor:

Sport

01.07.2024

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamo će ponovo odigrati pripremni turnir

ZVEZDA SUTRA PUTUJE U RUSIJU: Evo da li je na spisku Milojevića i POVREĐENO POJAČANJE

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su spremni da otputuju u Rusiju na turnir prijateljstva u Sankt Peterburg. Nakon prvog dela priprema na Zlatiboru, ekipa se vratila u Beograd gde su imali kratku pauzu pre nego što su ponovo počeli sa treninzima.

Svi igrači biće sa ekipom u avionu, osim onih reprezentativaca koji su nastupali za Srbiju i koji će imati nešto duži odmor - Uroš Spajić, Srđan Mijailović i Nemanja Stojić . Neki igrači koji iz objektivnih razloga nisu bili na prvom delu priprema, sada su se priključili timu, među kojima su golman Omri Glazer, štoper Naser Điga, vezisti Gelor Kanga i In-Beom Hvang, novajlija Puma Rodrigez koji je bio neizvestan i napadač Šerif Endiaje.

Republika

Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Prvotimci Zvezde na pripremama

- Svi su se vratili, neko ranije, neko kasnije, ali sada su ti, priključeni su treninzima i putovaće na turnir. Krilni napadač Puma Rodrigez povredio je rame, ali može da trči, radi, čak i laganije trenira, tako da je realno da ide sa saigračima, oseti kako izgleda rad sa trenerom Vladanom Milojevićem u dobro upozna saigrače. Pitanje je hoće li moći da igra utakmice - piše "Informer".

Crvena zvezda će u Sankt Peterburgu ostati do 13. jula, tokom kojeg perioda će odigrati tri utakmice, protiv Taljaresa, Sočija i Zenita. Očekuje se da će ovi mečevi pružiti vredno iskustvo ekipi pred početak nove sezone i veoma važnu bitku u kvalifikacijama za najelitnije evropsko takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading