ĐOKOVIĆ BI TEK TADA BIO NEZAUSTAVLJIV: Strahinja Pavlović otkrio ŠTA SU MU ŠAPNULI u vezi sa Novakom

Autor:

Sport

02.07.2024

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole pokazao da je veliki patriota.

ĐOKOVIĆ BI TEK TADA BIO NEZAUSTAVLJIV: Strahinja Pavlović otkrio ŠTA SU MU ŠAPNULI u vezi sa Novakom

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Srbije nije uspela da prođe grupnu fazu što je izazvalo veliko razočarenje navijača. Ovakav rasplet doveo je do velikih osuda, pogotovu na adresu selektora Dragana Stojkovića Piksija. ''Orlovi'' su osvojili samo dva pobeda, pošto su imali poraz od Engleske sa 1:0 i remije protiv Slovenije (1:1) i Danske (0:0).

Jedan od najboljih igrača nacionalnog tima je bio Strahinja Pavlović koji je govorio za Sportal o učešću Srbije na Evropskom prvenstvu. Na utakmici protiv Danske bio je prisutan i Novak Đoković, a Pavlović je izrazio oduševljenje njegovim prisustvom i istakao da je veliki patrijota i birnam rečima govorio srpskog teniseru.

- Ceo tim nije znao, ali meni su šapnuli. Znao sam da će doći, bilo mi je jako drago da ga vidim. Drugačije je atmosfera u fudbalu i tenisu. On je veliki patriota, vidi se sa koliko emocija i koliko požrtvovano igra. Kada bi imali teniski meč na fudbalskom stadionu sa našim navijačima bio bi tek nezaustavljiv - naveo je Pavlović.

Foto: Pritnsrkin

Novak Đoković

Đoković se trenutno nalazi na Vimbldonu gde će iči po osmu titulu u Londonu i 25. grend-slem u karijeri. Ovo će mu ujedno biti priprema za Olimpijske igre u Parizu. Nadamo se da će Novak istrajati i da je povreda kolena iza njega, a i da će se nacionalni tim Srbije poboljšati u narednom periodu i da će konačno napraviti taj iskorak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading