POTOP U HUMSKOJ, ALI BUKVALNO! Problemima Partizana nikad kraja, sada im je i VODA NAPRAVILA HAOS

Autor:

Sport

02.07.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voda se sliva u slapovima i vodopadima, kancelarije pune vode. Na stadionu crno-belih pre može da se igra vaterpolo a ne fudbal.

POTOP U HUMSKOJ, ALI BUKVALNO! Problemima Partizana nikad kraja, sada im je i VODA NAPRAVILA HAOS

Foto: Instagram/printscreen/pbg.news

Stadion Partizana voda

Nedavne obilne kiše u Beogradu izazvale su pravi haos na stadionu Partizana, poplavivši prostorije kluba i praveći velike probleme za upravu. Iako teren nije bio poplavljen, voda je napravila štetu u samim prostorijama kluba na stadionu u Humskoj, što je izazvalo neverovatne scene koje liče na apokalipsu, posebno u 21. veku.

Na snimcima može se videti kako se voda sliva niz stepenice u slapovima i pada u vodopadima, poplavivši hodnike i istočni deo kod svlačionica, ali i kancelarije. Ova neobična pojava izazvala je pravi problem za upravu kluba, koja je morala da se suoči sa neočekivanim situacijama usled obilnih padavina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 


Ova nezgoda privukla je pažnju i javnosti, koja je izrazila zabrinutost zbog problema sa kojima se klub suočava. Mnogi su izrazili šok zbog scene poplavljenog stadiona, ističući koliko je neobično da se ovakve situacije događaju u modernom dobu.

Ova poplava na stadionu Partizana samo je jedan od mnogobrojnih problema koje su obilne kiše izazvale u Beogradu. Grad je bio suočen sa poplavama ulica, podruma i drugih objekata, što je upozorilo na važnost efikasnog sistema odvodnjavanja i upravljanja kišnim vodama.

Poplava na stadionu Partizana pokazala je koliko nepredvidive vremenske prilike mogu imati veliki uticaj čak i na najmodernije objekte. Ova neobična pojava privukla je pažnju javnosti i istakla važnost adekvatnih mera zaštite od poplava, kako bi se smanjile štete i omogućila brza reakcija u sličnim situacijama u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading