RADILA METLA U HUMSKOJ: Na stadionu Partizana se može na rafting, a iz kluba viču "sve je u redu"

Autor:

Sport

02.07.2024

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene, voda lila u slapovima, crno-beli tvrde da i nije neka šteta.

RADILA METLA U HUMSKOJ: Na stadionu Partizana se može na rafting, a iz kluba viču "sve je u redu"

Foto: printskrin instagram/pbg.news

Rafting na Tari je za slabiće, spust stepenicama stadiona Partizana je danas najveći izazov! Obilne padavine koje su sinoć i danas tokom većeg dana zahvatile Beograd napravile su puno problema u svim delovima grada, a pošteđeno nije bilo ni sportsko zdanje u Humskoj. Kako se moglo videti na snimcima, koji su osvanuli na društvenim mrežama, poplavljene su klupske prostorije na istočnoj tribini, doduše možda i na ostalima ali ove su snimljene a druge ne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Voda se u slapovima slivala niz stepenice i u vodopadima padala preko nastrešnica nad izlazom prema pomoćnom terenu, odnosno ka parku u okvitu stadiona. Za očekivati je da je to ogroman problem i glavobolja za sve čelnike Partizana, od predsednika u ostavci Milorada Vučelića i direktora Miloša Vazure, preko članova Upravnog odbora i Skupštine. Međutim, to očigledno za njih nije ništa.

Naime, jedan od članova rukovodstva Partizana, koji je insistirao da ostane anoniman jer nije ni došao u Humsku, već je prepričavao šta je video na društvenim mrežama i reči saboraca, tvrdi za Republiku da je na stadionu sve u redu.

Republika

Foto: printskrin instagram/pbg.news

Voda gurana prema izlazu stadiona Partizana

 

- Video sam snimak, nisam išao do stadiona. To je poplavljen deo gde se izlazi na pomoćni teren. To je bilo jutros, sada je sve u redu. Javili su mi da je sve sanirano. Voda je izbačena napolje metlama. Čujem da svlačionice nisu polavljene jer su one iznad tog dela o kojem pričamo. Sve je sanirano u najkraćem mogućem roku. Najvažnije da glavni teren i deo namenjen igračima nisu poplavljeni. Kao ni oni gde je uprava Partizana. Te prostorije su nažalost bile pod vodom, ali to je viša sila. Mnogo kiše je palo za kratko vreme - rekao nam je naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading