STANOJEVIĆ IZNENADIO NOVINARE! Trener Partizana OTKRIO šta će biti ako OSVOJE "Bratski kup"!

Autor:

Sport

02.07.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba crno-belih izneo očekivanja pred start turnira.

STANOJEVIĆ IZNENADIO NOVINARE! Trener Partizana OTKRIO šta će biti ako OSVOJE "Bratski kup"!

Foto: FK Partizan

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, održao je konferenciju za medije pred početak Bratskog kupa u Moskvi, izražavajući zahvalnost na pozivu i ističući veliku čast koju predstavlja učešće na ovom turniru.

Povratnik na klupu crno-belih naglasio je značaj jakih mečeva i protivnika, te dodao da će turnir poslužiti kao dobra provera pred nadolazeće izazove u Ligi šampiona i Superligi Srbije.

- Pre svega, hvala na pozivu. Za nas je velika čast da budemo deo ovog turnira. Imamo jake mečeve i protivnike. Videćemo gde smo u ovom trenutku pre Lige šampiona i Superlige Srbije. Naravno, za nas je specijalan meč da igramo sa našom braćom. Moramo da znamo šta možemo protiv ovakvih timova jer nas slični timovi očekuju. Uzbuđen sam jer ćemo videti šta nam u ovom trenutku treba - rekao je Stanojević.

Republika

Foto: www.partizan.rs

Aleksandar Stanojević

Na pitanje u šaljivom maniru koliko mu je kolega pokazao kulturu Rusije, imao je sledeći odgovor:

- Naravno da imamo, ali to nije moj deo posla. Možda će nam Marko pokazati. Za sada smo koncentrisani na mečeve i sve što moramo da odradimo.

Usledilo je objašnjenje kako će se ponašati u slučaju da pehar podignu njegovi izabranici.

- Bićemo džentlmeni, čak i ako OFK osvoji neće biti problem - jasan je šef struke kluba iz Humske.

Nije preterano upoznat sa ekipama, pre svega se pripremao za domaće prvenstvo.

Nisam gledao previše mečeva jer se spremam za svoju ligu. Možda ću pogrešiti sa imenima, ali generalno latino igrače sam gledao prošle godine. Oni su svakako veoma opasni, igraju krila. Što se tiče ostalih, videćemo, nisam gledao mnogo mečeva iz prošle godine, ali gledao sam par mečeva i ima tri ili četiri igrača koji za nas mogu biti opasni - zaključio je Stanojević.

Partizan prvo u sredu od 18.30 igra protiv Dinama iz Moskve, a 7. jula, četiri dana kasnije sledi susret sa CSKA iz Moskve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading