LEGENDARNI PIRLO U PRIČI ZA PIKSIJEVOG NASLEDNIKA: Slavni italijanski fudbaler već bio u BEOGRADU!

Autor:

Sport

02.07.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je interesovanje.

LEGENDARNI PIRLO U PRIČI ZA PIKSIJEVOG NASLEDNIKA: Slavni italijanski fudbaler već bio u BEOGRADU!

Foto: Tanjug/AP

Andrea Pirlo

Posle eliminacije sa Evropskog prvenstva, Dragan Stojković Piksi trpi pritiske javnosti da napusti mesto selektora reprezentacije Srbije. I dok se spekuliše o potencijalnim naslednicima, pojavilo se još jedno ime.

Iako je po našim saznanjima nemački stručnjak Joakim Lev prvi kandidat, isplivalo je po saznanjima portala "Srbija danas" da je Fudbalski savez Srbije pregovarao sa još jednim fudbalskim štihom. Navodno je još pre dve godine kontaktiran slavni italijanski fudbaler Andrea Pirlo! Jedan od najboljih veznih fudbalera u istoriji bio je navodno zainteresovan za ovu funkciju. Pirlo je već ranije izrazio simpatije prema Srbiji, te je čak i posetio zemlju pre početka Svetskog prvenstva u Kataru, gde je istakao da će navijati za ""rlove".

Italijan je pod ugovorom sa Sampdorijom još jednu sezonu, a minule je izborio plej-of u Seriji B, ali nije uspeo da vrati nekadašnjeg šampiona Italije i vicešampiona Evrope u elitni rang. Ranije u trenerskoj karijeri je vodio Juventus i Karagumruk, a sa "bjankonerima" osvojio je Kup Italije.


Situacija sa Draganom Stojkovićem Piksijem još uvek nije razrešena, a sam Piksi nema nameru da napusti mesto selektora jer smatra da nije uradio loš posao. Dakle, dok se čeka rasplet situacije, ostaje da vidimo da li će Andrea Pirlo možda opet postati interesantan čelnicima našeg saveza. Dovodio se u vezi i sa trenerskom klupom Partizana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading