E, OVO SE ZOVE TRANSFER-BOMBA: Stevan JOVETIĆ na pragu potpisa za SRPSKI KLUB!

Autor:

Sport

03.07.2024

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao.

E, OVO SE ZOVE TRANSFER-BOMBA: Stevan JOVETIĆ na pragu potpisa za SRPSKI KLUB!

Foto: Tanjug/AP

E, to se zove transfer-bomba! Crnogorska fudbalska legenda Stevan Jovetić je na korak do potpisivanja ugovora sa FK Borac Banja Luka. Bivši igrač Mančester sitija, Intera, Sevilje, Monaka, Fjorentine i Herte, nedavno je igrao za grčki tim Olimpijakos, sa kojim je pre mesec dana osvojio trofej u Konferencijskoj ligi. Sada je blizu prelaska na fudbalske terene Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, saznaje portal Klix.ba.

Jovetić, koji je slobodan igrač od 1. jula, tražio je novi angažman, i navodno je  postigao je dogovor sa Boracem. Ovaj potencijalni transfer označio bi značajno pojačanje srpski klub u letnjem prelaznom roku, potencijalno dovodeći jedno od najvećih imena na fudbalsku scenu tamošnje lige, bez obzira na njegove godine. Iako je dogovor postignut između dve strane, konačni koraci uključuju potpisivanje ugovora i rešavanje poslednjih prepreka za Jovetića da obuče dres kluba iz Banje Luke.

Kapiten crnogorske reprezentacije, Jovetić je nastupao za svoju zemlju u 78 mečeva, postigavši 36 golova. Podgoričanin (34) ostavio je dubok trag u Fjorentini, gde je postigao 35 golova, što je dovelo do transfera u Mančester siti, gde je igrao zajedno sa Edinom Džekom. Nakon toga je prešao u Inter. Pored pomenutih klubova, igrao je i za svoj matični klub Partizan, Sevilju, Monako, Herthu i Olimpijakos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading