MILICA PAVLOVIĆ LUMPOVALA SA ŽENOM KOŠARKAŠA! Fudbaler napravio GALA PROSLAVU, zakupio LUKS OSTRVO! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

29.06.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na proslavi su se okupili brojni prijatelji!

MILICA PAVLOVIĆ LUMPOVALA SA ŽENOM KOŠARKAŠA! Fudbaler napravio GALA PROSLAVU, zakupio LUKS OSTRVO! (GALERIJA)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Fudbaler Stevan Jovetić i njegova supruga Marija proslavili su dolazak njihovih blizanaca na svet na spektakularan način, organizujući gala slavlje na luksuznom ostrvu Mamula.

Republika

Foto: Profimedia

Stevan Jovetić

Poznati gosti na proslavi

Na proslavi su se okupili brojni prijatelji, a među njima se istakla i poznata pevačica Milica Pavlović, koja je svojim izazovnim izdanjem privukla pažnju prisutnih. Na fotografijama i snimcima sa proslave, Milica je pokazala deo atmosfere i svoje dobro raspoloženje, a posebno je bila zapažena njena zajednička slika sa Minom Milutinović, suprugom košarkaša Nemanje Nedovića. Kasnije je podelila i snimak na kome se vidi kako đuska pored košarkaša.

Republika

Foto: Instagram.com

Milica sa suprugom Nemanje Nedovića

Muzički program i atmosfera

Na gala proslavi svirao je Aca Sofronijević, dok je za zabavu gostiju bio zadužen pevač Danijel Alibabić. Atmosfera je bila vesela i opuštena, a svi prisutni uživali su u slavlju povodom dolaska blizanaca Jovetića na svet.

Ovo gala slavlje definitivno će ostati upamćeno kao jedan od najluksuznijih događaja koji je obišao javnost, a Stevan Jovetić i njegova porodica su uživali u svakom trenutku proslave, okruženi ljubavlju svojih najbližih i prijatelja.

Podsećanja radi, poznati fudbaler se krajem 2019. godine oženio svojom dugogodišnjom izabranicom Marijom. Venčanje se održalo u Monte Karlu, a u martu 2020. godine su dobili prvog sina.

Republika

Foto: Instagram.com

Proslava Stevana Jovetića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading