"NIJE MELANHOLIJA..." GUDELJ ZAJAHAO TALASE! Na IBICI LEČI TUGU nakon kraha "orlova" na EVRO!

Autor:

Sport

03.07.2024

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac odlično raspoložen.

"NIJE MELANHOLIJA..." GUDELJ ZAJAHAO TALASE! Na IBICI LEČI TUGU nakon kraha "orlova" na EVRO!

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija, youtube.com/zadrugaofficial

Gudelj

Nemanja Gudelj, fudbalski reprezentativac Srbije, nije se proslavio na tekućem EVRO2024 u Nemačkoj kao uostalom ni čitav tim koji je selektiran od strane Dragana Stojkovića Piksija.

Nakon što su eliminisani u grupnoj fazi sa osvojena svega dva boda, "orlovi" su se brže-bolje raštrkali po belom svetu. I ne tuguju puno jer su ponovo razočarali naciju na velikom takmičenju. Podsetimo, Srbija je izgubila od Engleske sa 1:0, potom je srećno remizirala sa Slovenijom kasnim golom Luke Jovića - 1:1, da bi u poslednjem i odlučujućem meču sa Danskom bila neubedljiva - 0:0.

Jedan od njih je i Nemanja Gudelj, dugogodišnji adut predvodnika Stojkovića, koji je u Nemačkoj odigrao dva meča od po 45 minuta. On se baškari trenutno na Ibici u društvu svoje supruge, pevačice Anastasije Ražnatović. Njih dvoje provode letnje vreme na jahti i rado dele svoje momente sa pratiocima na društvenim mrežama. Na Instagramu se, naime, između ostalog može videti da je Nemanja odlično raspoložen dok vozi skuter na vodi.

Foto: PRINTSKRIN

Gudelj na skuteru

Gudelj je pod ugovorom sa Seviljom do kraja naredne sezone, a uoči turnira je stao na ludi kamen sa ćerkom poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović. Verovatno srpski fudbaler i njegova lepša polovina sada provode vreme i uz njenje hitove, poput "Nije melanholija" i druge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading