JESTE LI VI TO NAMERNO ISPALI DA BI IŠLI NA IBICU?! Evo kako se provode fudbaleri Srbije dok drugi ginu u Nemačkoj

Autor:

Sport

04.07.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" su novi debakl su očigledno već zaboravili i sada se i zvanično raspustili, dok srpski fudbal i FSS zbog njih gore, a Piksi ostaje bez posla.

JESTE LI VI TO NAMERNO ISPALI DA BI IŠLI NA IBICU?! Evo kako se provode fudbaleri Srbije dok drugi ginu u Nemačkoj

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Srbije su skoro bez i jedne jedine reči sleteli u Beogradu posle novog debakla na velikom takmičenju. "Orlovi" su EVRO 2024 završili već posle grupne faze u kojoj su u C grupi poraženi od Engleske sa 1:0, iščupali bod Sloveniji golom Luke Jovića u 95. minutu, a onda odigrali susret bez pogodaka protiv Danske. Bilo je to dovoljno samo za četvrto mesto u grupi, pa su koferi spakovani i vratili su se kući.

Međutim, mnogi nisu ni dolazili u Beograd, već su se direktno uputili na (ne)zasluženi odmor, dok su drugi samo uzeli letnju garderobu i otišli na neku od plaža. Sve to dok je zbog njihovog debakla i loših igara rasulo u srpskom fudbalu, u Fudbalskom savezu Srbije je pitanje ko će ostati posle najavljenih ostavki, dok su selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju dani na klupi praktično odbrojani.

I dok ima onih koji žele da se sakriju od očiju znatiželjnika, ali i besnih napadača, ima i onih koji se ne kriju, već uživaju punim plućima. Takav je slučaj sa Lazarom Samardžićem i Nemanjom Gudeljem.

Republika

Foto: instagram.com/ printscreen

Lazar Samardžić sa devojkom

Fudbaler Udinezea otišao je na Ibicu sa svojom lepšom polovinom, a upravo je Enisa "otkrila položaj" objavama na Instagramu. Međutim, samo nekoliko dana kasnije oni su se iz Španije prebacili u Grčku, konkretno na Mikonos. Ovaj put je i sam Lazar objavio gde se nalaze.

Lazar Samardžić (22) otišao je sa devojkom na odmor na Ibicu odmah nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva.

Mladi vezista Udinezea nije gubio vreme. Uz pretpostavku da nije ranije rezervisao hotel, jer nije mogao da zna do kada će se zadržati na kontinentalnoj smotri u Nemačkoj, odmah je našao luksuzni hotel na Ibici i odleteo sa svojom lepšom polovinom.

Republika

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija, youtube.com/zadrugaofficial

Nemanja Gudelj

S druge strane, Nemanja Gudelj se baškari trenutno na Ibici u društvu svoje supruge, pevačice Anastasije Ražnatović. Njih dvoje provode letnje vreme na jahti i rado dele svoje momente sa pratiocima na društvenim mrežama. Na Instagramu se, naime, između ostalog može videti da je Nemanja odlično raspoložen dok vozi skuter na vodi.

Za razliku od njih, bar koliko je poznato, Aleksandar Mitrović je rešio malo da ostane u Srbiji. Prvo slobodno veče po dolasku sa EVRO 2024 Mitrogol je proveo u noćnom provodu u društvu supruge Kristine i prijatelja. Aleksandar je uhvaćen kako igra uz Cecine pesme, muziku Tanje Savić i hit "Pazi s kime spavaš", "Koktel ljubavi" Nedeljka Bajića Baje, a posebno ga je dirnula pesma od Sinana Sakića "Lepa do bola". Ta pesma ga je očigledno pogodila, pa je visoko podignutih ruku pevao stihove "Do zore rade klubovi, drže ih moji drugovi...".

Ono što je za brigu je to što pomenuta trojica nisu jedini. Sigurno ima onih "orlova" koji se bolje kriju, ili jednostavno nemaju društvene mreže. Samo da se provod ne nastavi i kada počne nova sezona, a Srbija započne nastup u A diviziji Lige nacija. Okupljanje i meč sa Španijom 5. septembra samo što nisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading