OZBILJNO POJAČANJE NA MARAKANI: Vratila se bitna karika Crvene zvezde - postavljeni visoki standardi

Autor:

Sport

04.07.2024

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stevan Mojsilović je ključna ličnost.

OZBILJNO POJAČANJE NA MARAKANI: Vratila se bitna karika Crvene zvezde - postavljeni visoki standardi

Foto: Republika.rs

Atmosfera na Marakani uoči okršaja Srbije i Švedske

Omladinska škola OFK Beograda doživela je potpunu ekspanziju i selekcije su se podigle na ozbiljan nivo, a mladi fudbaleri zavidnog potencijala sve više gravitiraju ka stadionu na Staroj Karaburmi. Upravo u tom kontekstu, Stevan Mojsilović, koji je dao pun doprinos oživljenju juniorskog pogona kluba kao direktor Omladinske škole, sada se suočava sa novim profesionalnim izazovom. Naime, Mojsilović će preuzeti ulogu direktora skauting službe Omladinske škole Crvene zvezde.

Republika

Foto: Privatna arhiva/Stevan Mojsilović

Stevan Mojsilović

 

Crvena zvezda, klub sa najvećim autoritetom i poštovanjem na čitavom Balkanu, postavila je visoke standarde kada je reč o pronalaženju novih talenata. Stevan Mojsilović ističe da je svestan kompleksnog zadatka i spremnošću da ga realizuje. Cilj mu je da svako talentovano dete bude adekvatno procenjeno i, ukoliko ispunjava zahteve današnjeg fudbala, postane deo Crvene zvezde.

Stevan Mojsilović ističe da je ispred njega veliki zadatak, ali da ga to iskreno raduje. On želi da kroz svoj rad i angažovanje opravda ukazano poverenje kluba iz Ljutice Bogdana. Spreman je da kroz ozbiljno definisan sistem pokrije čitav region i usmeri najtalentovaniju decu ka stadionu “Rajko Mitić”, a time im pruži priliku da se izgrade u igrače vredne prvog tima Crvene zvezde.

Stevan Mojsilović predstavlja ključnu ličnost u procesu pronalaženja i razvoja mladih talenata za Crvenu zvezdu. Njegova posvećenost i energija obećavaju da će skauting služba Omladinske škole Crvene zvezde nastaviti da otkriva fudbalske bisere koji će u budućnosti nositi boje ovog renomiranog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading