SAMARDŽIĆ DONEO ODLUKU: Evo da li odlazi kod Murinja!

Autor:

Sport

04.07.2024

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije prelomio.

SAMARDŽIĆ DONEO ODLUKU: Evo da li odlazi kod Murinja!

Foto: www.profimedia.rs

Iako je kružila informacija da bi lako bi moglo da se dogodi da u Fenerbahčeu od naredne sezone zaigra tandem srpskih reprezentativaca, od toga izgleda neće biti ništa.

Kapitenu kluba iz Istanbula i "orlova" Dušanu Tadiću, trebalo je da se priključi saigrač iz nacionalnog tima Lazar Samardžić, koji se nalazi pred odlaskom iz Udinezea.

Ipak, kako prenosi uglavnom dobro obavešteni turski novinar Jagiz Sabandžoglu, Samardžić izvesno neće karijeru nastaviti u Istanbulu i već je otpisao tu opciju.

Republika

Foto: Profimedia

Lazar Samardžić i Veljko Birmančević

Osim ponude iz Turske treba reći da je Srbina hteo i Lacio, koji je jedini izašao sa konkretnom ponudom. Predsednik Rimljana Klaudio Lotito kontaktirao je vlasnika Udinezea Đampaola Poca, ali mu se nije svideo odgovor od 20.000.000 evra, koliko crno-beli traže za svog najcenjenijeg igrača, pa ostaje da se vidi šta je sledeća destinacija i hoće li je uopšte naš reprezentativac menjati.

Lazar Samardžić je odigrao dve utakmice na EVRO u Nemačkoj i upisao 53 minuta na terenu, dok je u dresu Udinezea prethodne sezone na 34 meča u Seriji A postigao šest golova i bio asistent kod dva pogotka.

A što se tiče Murinja, on je kroz karijeru čak isticao koliko voli srpske igrače. I dan danas je u sjajnim odnosima sa Dejanom Stankovićem čiji je trener bio u legendarnoj sezoni kada je Inter uzeo tripletu, dok je Nemanju Matića praktično "vodao" gde god da je bio u Evropi... Sada mu ostaje nada da će Veljko Birmančević za koga je takođe pokazao interesovanje doneti drugačiju odluku od Lazara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading