DA MU POZAVIDE NAJBOLJI IZVOĐAČI PENALA: Pogledajte neverovatan potez Ajvana Tonija protiv Švajcarske!

Autor:

Sport

07.07.2024

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hladan kao špricer.

DA MU POZAVIDE NAJBOLJI IZVOĐAČI PENALA: Pogledajte neverovatan potez Ajvana Tonija protiv Švajcarske!

Foto: Profimedia

Reprezentacija Engleske je preživela dramu u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, nakon što je primila gol od Švajcarske u 75. minutu, ali uspela da izjednači pet minuta kasnije zahvaljujući lepom i preciznom udarcu Bukaja Sake. Nakon dodatnih 30 minuta produžetaka, rezultat je ostao nepromenjen, te je usledila penal serija.

Jedan od najupečatljivijih trenutaka u penal seriji bio je nesvakidašnji potez Ajvana Tonija, centarfora koji je šutirao u četvrtoj seriji. Način na koji je Toni izveo udarac, bez gledanja ka lopti već neprestano fokusiran na golmana Švajcarske, ostavio je mnoge zadivljene. Iako su mnogi komentarisali ovaj potez na društvenim mrežama, Toni je skromno izjavio da je to samo deo njegove rutine.

- Samo radim ono što uvek radim… istupi i ubaci u mrežu. Nikad ne gledam u loptu. Ljudi možda da misle da je to čudno, ali to je moja rutina - jasan je Toni.

 

 

Utakmica protiv Švajcarske bila je prilika za mladog centarfora da pokaže svoj talenat, budući da je u igru ušao tek u 105. minutu produžetaka. Ovo je bila njegova peta utakmica u dresu engleskog nacionalnog tima, a do sada je postigao jedan gol. Njegovo prisustvo na terenu u ključnom trenutku utakmice pokazalo se kao od presudnog značaja za reprezentaciju Engleske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading