OPOZICIONAR OPISAO KAKO BI MUČIO DANILA VUČIĆA! Smeta mu što predsednikov sin BRANI KOSOVO: "Bacio bih ga u rudnik, NEK SE TUŠIRA URANIJUMOM" (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.07.2024

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ani Brnabić želi da živi pored jalovišta.

OPOZICIONAR OPISAO KAKO BI MUČIO DANILA VUČIĆA! Smeta mu što predsednikov sin BRANI KOSOVO: "Bacio bih ga u rudnik, NEK SE TUŠIRA URANIJUMOM" (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav, Printscreen, Shutterstock

Politika

Opozicionar Srđan Škoro, predsednik pokreta "Pobuna", gostujući juče na televiziji KTV, otvoreno je pokazao bezumnu mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

Škoro je u transu izneo plan za mučenje predsednikovog sina Danila!

Naveo je da sina, zajedno sa ocem, čija je "slika i prilika", treba zatvoriti u rudnik, gde bi se "tuširali uranijumom". Škorova zamisao je da sve to snimaju kamere da "narod vidi".

Opozicionar Škoro se nije na tome zaustavio, već je rekao da Danilu Vučiću treba ukinuti obezbeđenje i ostaviti ga bez zaštite, pa ga tako samog poslati na Kosovo, što nedvosmisleno ukazuje da Škoro priželjkuje ubistvo predsednikovog sina.

Ovo nije prvi put da pojedini pripadnici opozicije bez ikakvih dokaza i argumenata izmišljaju i iznose laži o starijem sinu predsednika Vučića. Danilu su više puta uskraćivali pravo da radi, putuje, gleda utakmice, ima prijatelje... Škoro je napravio i poslednji korak - uskratio je Danilu Vučiću i pravo na život.

Podsetimo, i albanski mediji sa Kosova i Metohije napali su ranije predsednika Vučića zbog toga što je njegov sin Danilo Vučić u Gračanici na Vidovdan i zbog majice koju nosi, a na kojoj piše "Predaja nije opcija."

Vest o tome da je Danilo sa Srbima na KiM na Vidovdan zasmetala je albanskim portalima "Zeri" i "Koha". Posebno im je trn u oku to što sin predsednika nosi majicu na kojoj piše "Predaja nije opcija".

Oni u tekstovima navode da je Vučićev sin na "vidovdanskim demonstracijama", iako se godinama unazad liturgijama i molebanima obeležava ovaj važan dan na Kosovu i Metohiji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Sasa

07.07.2024 17:24

Nista nivo nego mrznja prema sinu Predsednika. Kako mrzi Danila tako mrze i srpski narod.

Bubi

07.07.2024 17:32

Ovolika količina mržnje je bolest, tužilaštvo mora hitno da reaguje, ovi postupci su za svaku osudu!

Ksenija

07.07.2024 18:11

Izjave opozicionara Škora o Danilu su za svaku osudu.

Dragana

07.07.2024 18:44

Tužilaštvo i MUP da rade svoj posao i da sankcionišu sve koji se usuđuju da dovode u pitanje bezbednost predsednika države i njegove porodice.