MOJ POSAO JE DA VODIM ZEMLJU I NAROD U BOLJU BUDUĆNOST! Predsednik Vučić sumirao utiske nakon nedelje ispunjene važnim sastancima i događajima (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.07.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Za tu politiku sam dobio poverenje građana i ja ću svoj posao da nastavim da radim."

MOJ POSAO JE DA VODIM ZEMLJU I NAROD U BOLJU BUDUĆNOST! Predsednik Vučić sumirao utiske nakon nedelje ispunjene važnim sastancima i događajima (VIDEO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Nedelja za nama bila je puna diplomatskih aktivnosti, važan fokus je bio, i ostaće, na bezbednosnoj situaciji u regionu i jačanju i modernizaciji Vojske Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa važnim evropskim i svetskim zvaničnicima, a posebno valja istaći sastanak sa zamenikom ministra spoljnih poslova Rusije Aleksandrom Gruškom.

 

 

Predsednik je prisustvovao i početku izgradnje železničke obilaznice oko Niša, koja je deo projekta modernizacije i rekonstrukcije pruge Niš – Dimitrovgrad, na trasi železničkog Koridora 10.

"Otvaranjem železničke obilaznice oko Niša nastavljena je izgradnja nove putne infrastrukture, a poseban ponos i radost donela su deca sa Kosova i Metohije, iz regiona i dijaspore, koja su došla u Beograd i još jednom pokazala kako se voli Srbija i čuva srpsko ime i prezime.", istakao je predsednik u objavi na svom instagram profilu buducnostsrbijeav.

Ove nedelje predsednik Vučić je prisustvovao i svečanom prijemu u američkoj ambasadi u Beogradu, i bio gost ambasadora Kristofera Hila povodom obeležavanja godišnjice Dana nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država.

 

 


"Trudimo se da, uprkos nelakim prilikama, kao suverena i nezavisna zemlja, naš brod vodimo u mirnu luku, čuvajući tradicionalna partnerstva i napredujući na evropskom putu, jer smo deo Evrope i nećemo nigde drugo da idemo.", dodao je predsednik.

 

 

 

 


Predsednik je istakao da sve to što smo radili i što ćemo tek raditi, u nedeljama i mesecima pred nama, predstavlja našu budućnost, budućnost za koju će se on boriti svakog dana, bez obzira na brojne izazove koji su pred nama.

"Moj posao, kao predsednika Srbije, jeste da vodim zemlju i narod u bolju budućnost. Za tu politiku sam dobio poverenje građana i ja ću svoj posao da nastavim da radim.", zakčjučio je predsednik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (47)

Loading
Ivana

07.07.2024 14:24

Predsednik je cele nedelje vredno radio za nasu Srbiju

Ivana

07.07.2024 14:24

Predsednik je cele nedelje vredno radio za nasu Srbiju

Milan

07.07.2024 14:24

Podrska predsedniku Vucicu,razvoj drzave i standard gradjana na prvom mestu.

Aki

07.07.2024 14:24

Vojska je tu da ulije sigurnost nasim gradjanima, bezbednost, a ujedno i stiti drzavu i mir. Jakom, uspesnom, moderizovanom vojskom se danas dici nas narod.