ZVEZDA DOBILA KONKURENCIJU ZA DRKUŠIĆA: Ruski gigant želi Slovenca, ali prvo će uraditi OVO!

Autor:

Sport

07.07.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenac privukao veliku pažnju.

ZVEZDA DOBILA KONKURENCIJU ZA DRKUŠIĆA: Ruski gigant želi Slovenca, ali prvo će uraditi OVO!

Foto: www.profimedia.rs

Od prošlog leta, fudbaler Vanja Drkušić je na listi želja Crvene zvezde, ali se čini da je potpisivanje ugovora sve dalje. Drkušić je ostavio sjajan utisak na Evropskom prvenstvu u dresu reprezentacije Slovenije što je dodatno podstaklo interesovanje Crvene zvezde za ovog talentovanog fudbalera.

Ruski mediji su danas preneli da je Zenit zainteresovan za Vanju Drkušića i da bi mogao da ga angažuje ovog leta, a potom ga pošalje na jednogodišnju pozajmicu. Ova informacija dodatno komplikuje situaciju oko Drkušićevog transfera, budući da ima i ponuda iz Italije, Španije, Izraela i drugih zemalja.

Foto: www.profimedia.rs

Vanja Drkušić

- Vanja je trenutno na odmoru, ali ima nekoliko zanimljivih opcija za nastavak karijere. Sada je bitno postići dogovor sa Sočijem i rešiti neke detalje. Samo mogu da kažem da trenutno ima mnogo opcija za njega i da je jedan od njih veoma ozbiljna od ruskog kluba. Ali, ima i ponuda iz Italije, Španije, Izraela i drugih zemalja… Uskoro bi trebalo da donese odluku. Mislim da će sve biti rešeno u naredne dve nedelje - naveo je Drkušićev agent.

Vanja Drkušić se trenutno nalazi na odmoru, ali su pred njim zanimljive opcije za nastavak karijere. Očekuje se da će u naredne dve nedelje biti doneta odluka o njegovom transferu. S obzirom na interesovanje različitih klubova, izgleda da će Drkušić imati mnogo mogućnosti da odabere klub koji će mu pružiti najbolje uslove za dalji razvoj karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading