SELEKTOR FRANCUSKE PRAVI REZ! Evo ko će PLATITI ceh lošim igrama!

Autor:

Sport

08.07.2024

00:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Trikolori" igraju sa Španijom u polufinalu Evropskog prvenstva.

SELEKTOR FRANCUSKE PRAVI REZ! Evo ko će PLATITI ceh lošim igrama!

Foto: Tanjug/AP

Didije Dešan i Kilijan Mbape

Reprezentacija Francuske je iznenadila mnoge načinom kojim se plasirala u polufinale Evropskog prvenstva, iako nije uspela da ubedi mnoge da je vredna titule prvaka.

Igrajući krajnje bledo, "galski petlovi" su uspeli da stignu među četiri najbolje selekcije bez većih problema, ali uz činjenicu da nisu postigli nijedan gol iz igre na pet mečeva. Od dva gola, jedan je bio autogol, a jedini gol postignut iz igre bio je pogodak Kilijana Mbapea iz penala u remiju protiv Poljske.

Pred Francuskom se nalazi duel sa odličnom Španijom, a suočen sa žestokim kritikama, selektor Didije Dešan priprema rezove u ekipi. Prema pisanju uglednog L’Ekipa, ceh će platiti Antoan Grizman koji je do sada igrao kao polušpic, ali bez ikakvog učinka. selektor "trikolora" planira da ojača defanzivni deo veznog reda, zbog čega će iz tima ispasti fudbaler madridskog Atletika.

Republika

Foto: X/Printscreen

Antoan Grizam će platiti ceh slaboj igri

S obzirom na dosadašnje rezultate, neki smatraju da ovakva Francuska nema šta da traži protiv "Crvene furije". Međutim, ostaje da se vidi kako će Dešanovi rezovi uticati na igru reprezentacije u narednim mečevima i da li će uspeti da se izbore sa izazovima koji ih očekuju.

Očekuje se da će susret sa Španijom biti test sposobnosti francuske reprezentacije, ali i prilika da pokažu da mogu da se nose sa jakim protivnicima. Rezovi koje planira Dešan mogu da unesu dodatnu dinamiku u tim, ali ostaje da se vidi kako će se to odraziti na igru "galskih petlova" u narednim mečevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading