BIVŠE ZVEZDINO DETE NA EZGOTIČNOJ DESITNACIJI: ''Jako sam uzbuđen''!

Autor:

Sport

08.07.2024

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda u karijeri.

BIVŠE ZVEZDINO DETE NA EZGOTIČNOJ DESITNACIJI: ''Jako sam uzbuđen''!

Foto: Starsport

Nakon dve uspešne godine provedene u Čukaričkom, Luka Adžić donosi odluku da kao slobodan igrač karijeru nastavi u Tajlandu. Njegov novi klub, Bangkok Junajted, ima visoke ambicije i očekuje se da će Adžić biti ključni igrač u borbi za titulu.

Bangkok Junajted je prethodne dve sezone završio na drugom mestu u tajlandskoj ligi, iza trostrukog uzastopnog šampiona Burirama. Takođe, klub je ostvario zapažene rezultate u azijskoj verziji Lige šampiona, stigavši do osmine finala, kao i osvojio nacionalni FA kup.

Foto: Starsport

Luka Adžić

Luka Adžić je pre Bangkoka Junajteda nosio dresove Crvene zvezde, Anderlehta, Emena, Ankaraguče i Cvollea. Ovo će mu biti drugi odlazak preko granice, što dodatno naglašava njegovu internacionalnu fudbalsku karijeru.

Izjavio je da je jako uzbuđen zbog novog iskustva u Aziji i da već traži informacije o ekipi, kao i da prati utakmice tajlandske lige.

- Jako sam uzbuđen zbog dolaska u Aziju, biće ovo novo iskustvo za mene. Kada sam saznao da je klub zainteresovan za mene počeo sam da tražim informacije o ekipi, kao i da gledam utakmice tajlandske lige, što me je uverilo da ću ovde imati priliku da iskažem svoj potencijal. Verujem da ću voditi ekipu do uspeha u predstojećoj sezoni - istakao je Adžić.

 

 

Pored Luke Adžića, u Bangkok Junajtedu je svojevremeno igrao i nekadašnji napadač Partizana Miloš Bogunović, što ukazuje na prisustvo srpskih fudbalera u tajlandskom fudbalu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading