RUSKINJA BI DA SE UDA ZA ZVEZDINOG IGRAČA: Crveno-beli se možda vrate sa priprema u VEĆEM BROJU (FOTO)

Autor:

Sport

08.07.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobra atmosfera vladala je na tribinama

RUSKINJA BI DA SE UDA ZA ZVEZDINOG IGRAČA: Crveno-beli se možda vrate sa priprema u VEĆEM BROJU (FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda/ Youtube

Transparent navijačice

Crvena zvezda je nastavila sa pripremnim utakmicama u Rusiji, gde je odmerila snage sa ekipom Zenita u još jednoj utakmici koja je pokazala koji su dometi aktuelnog sastava crveno-belih. Sa pobedom od 2:1 posle preokreta zahvaljujući Aleksandru Kataiju i Stefanu Lekoviću pokazali su koliko su spremni za predstojeće izazove.

Atmosfera na Gasprom areni bila je sasvim dostojna ovog prijateljskog meča sa više od 10 hiljada navijača, a organizatori su se potrudili da meč protekne po UEFA standardima. Pre samog meča, intonirane su himne Srbije i Rusije, dok su čirlidersice dodatno zagrejale atmosferu svojim nastupom.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda/ Youtube

Čirlidersice

Posebnu pažnju privukle su atraktivne čirlidersice koje su svojim izgledom i energijom oduševile oko 10.000 prisutnih navijača. Mahale su zastavama Zenita i Crvene zvezde, dodatno doprinoseći uzbudljivoj atmosferi na stadionu. Među njima, jedna brineta je privukla posebnu pažnju noseći transparent na ruskom jeziku na kojem je pisalo "Tražim muža fudbalera". Možda se nekom od crveno-belih svidi pa se sa viškom vrate u Beograd.

Interesantno je da je upravo preko Zenita prošle godine Crvena zvezda osvojila trofej na istom turniru, pobedivši ih baš rezultatom 2:1. Takođe, isti rival je poražen i u martovskom duelu na Marakani rezultatom 1:0, tako da bi se možda moglo reći da je ruski velikan postao "redovna mušterija" srpskom šampionu, što samo može biti dodatni motiv ruskom velikanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading