ALA SU SE IZBEZOBRAZILI, NEĆE SRBI NJIMA VIŠE DOLAZITI! Grci traže 150 evra za OVO, porodica iz naše zemlje ostala u šoku! (FOTO)

Autor:

Vesti

08.07.2024

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava naišla na lavinu komentara

ALA SU SE IZBEZOBRAZILI, NEĆE SRBI NJIMA VIŠE DOLAZITI! Grci traže 150 evra za OVO, porodica iz naše zemlje ostala u šoku! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Iznajmljivanje peškira za plažu u jednog grčkom hotelu za deset dana za jednu porodicu košta čak 150 evra, tvrdi turista!

U Fejsbuk grupi Live from Greece pojavila se objava jednog člana koji je šokiran cenom iznajmljivanja peškira.

- Voleo bih da čujem mišljenje drugih i kakvo je pravilo u ostalim hotelima u Grčkoj. Hotel za našu porodicu za 10 dana naplaćuje usluge korišćenja peškira za plažu u iznosu 150 evra i zaista ovo je prvi put da vidimo da neki hotel naplaćuje nesto slično - navodi se u objavi koja je pokrenula lavinu komentara:

Republika

Foto: Printscreen

 

 

- Nekad je u tom hotelu bio depozit 10 evra po peškiru i poslednji dan kad vratiš peškir oni ti vrate pare. Ala su se izbezobrazili, uzmi pare gde god možeš - piše u prvom, dok u drugom stoji:

- Da li možete da koristite svoje peškire za plažu? Ne bi trebalo da vas uslovljavaju.

- Bezobrazluk, neće njima više Srbi ni dolaziti! Meni je to skupo.

Neki su napisali i da gosti mogu koristiti svoje peškire.

- Bilo bi bolje da je cena peškira uračunata u cenu smeštaja? Ja ništa loše ne vidim. Imate opciju koristiti svoje peškire te rentati i od njih - napisao je jedan član, a drugi dodao:

- Zato što peškire ponesu gosti sa sobom.

Kako je Republika već pisala, cene ležaljki i suncobrana u Grčkoj variraju, u nekim delovima su oko desetak evra, dok u drugim mogu koštati skoro kao noćenje u apartmanu. Ove cene se svake godine menjaju, a njihov nagli skok najviše zavisi od povećanog broja turista i aktuelnih ekonomskih prilika.

Posetioci omiljene letnje destinacije, Grčke, svake godine dele svoja iskustva na društvenim mrežama, uključujući informacije o gužvama, najboljim mestima za odmor i, najbitnije, cene hrane, pića, ležaljki i drugih usluga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading