SPREMNI ZA POČETAK SUPERLIGE SRBIJE: Utakmice će se igrati na ovim stadionima (FOTO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

09.07.2024

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezonu otvara Partizan.

SPREMNI ZA POČETAK SUPERLIGE SRBIJE: Utakmice će se igrati na ovim stadionima (FOTO)

Foto: FK Radnički Niš

Još 11 dana je ostalo do početka nove sezone Superlige Srbije, a više od polovine klubova neće igrati na svojim stadionima. Godinama unazad se priča o lošoj infrastrukturi u srpskom fudbalu i da treba da se preduzme nešto oko toga. Država je konačno počela da ulaže u sport i nikli su stadioni u Leskovcu, Loznici, Zaječaru, Bačkoj Topoli. Takođe, Radnički 1923 iz Kragujevca dobiće novi teren nakon rekonstrukcije popularnog ''Čika Dače''.

Konačno je poznato na kojim će se stadionima igrati prvo kolo nove sezone Superlige Srbije.

Zbog radova na sedam stadiona u elitnom rangu, nastala je konfuzija oko toga gde će ti klubovi igrati kao domaćini dok se radovi ne završe.

Novu sezonu otvoriće dve utakmice u petak. Sada je potvrđeno da će se meč Napredak – Partizan igrati na novom stadionu „Lagator“ u Loznici, dok će iste večeri kragujevački Radnički dočekati Železničar u Leskovcu.

 

 

Radnički Niš prvih nekoliko kola će igrati u Leskovcu, po navodima Tončeva. 

Što se tiče ostalih utakmica prvog kola, Mladost će ugostiti OFK Beograd u Užicu, Tekstilac će dočekati Vojvodinu u Bačkoj Palanci. Zvezda će igrati protiv Jedinstva na „Marakani“, a Novi Pazar će se suočiti sa Spartakom na Atletskom stadionu u svom gradu.

TSC će završiti radove na terenu do prve runde, pa će kod kuće ugostiti IMT, dok će Čukarički biti domaćin na svom stadionu protiv niškog Radničkog, jer radovi na terenu nisu ni započeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading