NOVI ODLAZAK IZ HUMSKE! Stanojević NE RAČUNA na OVOG igrača! Evo gde nastavlja KARIJERU!

Autor:

Sport

28.06.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaće ipak na superligaškim terenima.

NOVI ODLAZAK IZ HUMSKE! Stanojević NE RAČUNA na OVOG igrača! Evo gde nastavlja KARIJERU!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Uprava kruševačkog Napretka završila je još jedan transfer u prelaznom roku, a za razliku od prethodnih, pod Bagdalu je stigao "bonus" igrač.

Naime, fudbaler Partizana Nikola Miličić poslat je na pozajmicu iz Humske u redove "čarapana". Mladi defanzivac se već priključio novom klubu, tačnije, samo je ostao u Sloveniji, gde će Napredak odraditi glavni deo priprema, pošto je već boravio tu sa "parnim valjkom", koji se vraća za Beograd.

Pod Bagdalom će provesti narednih godinu dana, međutim, crno-beli imaju mogućnost da ga vrate u svoje redove posle šest meseci.

Foto: FK Partizan

Nikola Miličić

Miličić nije prošle sezone uspeo da debituje za crno-bele, pošto je obnovio tokom zime povredu kolena, pa je morao da ide na operaciju, a posle toga nije uspeo da se nametne tadašnjem treneru Igoru Duljaju, a zatim i njegovom nasledniku Albertu Nađu.

Budući da je novi-stari šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević odlučio da se osloni na Svetozara Markovića, Nihada Mujakića, Bojana Kovačevića i Natana de Medinu, bilo je jasno da će bivši štoper Radničkog 1923 morati da potraži minute u nekom od superligaških ekipa.

Izbor je pao na Napredak, koji predvodi legendarni as Partizana, Goran Stevanović, pa će Kraljevčanin probati da se vrati na nivo forme koji ga je i preporučio čelnicima "parnog valjka".

Crno-beli su, podsetimo, angažovali kvartet pojačanja. U Humsku su stigli: Ibrahim Zubairu (Jedinstvo, Ub), štoper Nihad Mujakić (Ankaraguču), napadač Đorđe Jovanović koji se vratio u Partizan iz Bazela, kao i vezista Kervin Arijaga (Minesota).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading