PA DOBRO, LUISE, DA LI SI NORMALAN?! Suarez se opet "povampirio"

Autor:

Sport

11.07.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urugvajac našao novu žrtvu i pokušao da je ugrize.

PA DOBRO, LUISE, DA LI SI NORMALAN?! Suarez se opet "povampirio"

Foto: Inter Miami

Na noćas odigranom drugom polufinalnom meču Kopa Amerika između Urugvaja i Kolumbije (0:1), fudbalski svet je još jednom bio svedok kontroverze koju je izazvao Luis Suarez. Iskusni napadač je ponovo privukao pažnju grizući protivnika tokom samog duela. Snimak događaja jasno pokazuje kako Suarez kreće glavom ka vratu Kolumbijca pre nego što munjevito odstupa. Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti i postavilo pitanje da li će FIFA reagovati na ovaj incident.

 


 

 

Pored sportskih dešavanja na terenu, kontroverze i tenzije tokom mečeva kao i van terena, često privlače pažnju javnosti. Sve ovo dodatno doprinosi dramatičnosti i zanimljivosti fudbala kao globalnog sporta. Ostaje da vidimo kakav će epilog imati sporni potez Luisa Suareza i kako će se odraziti na njegov dalji status u fudbalskom svetu.

Osim kontroverze koju je izazvao Suarez svojim ponašanjem na terenu, meč je bio obeležen i nemilim scenama koje su se desile nakon završetka utakmice. Očigledno je da je tenzija bila visoka tokom celog meča, što je dovelo do sukoba i incidenata i posle završetka meča.

Pobedom nad Urugvajem, Kolumbija se plasirala u finale Kopa Amerika gde će se susresti sa Argentinom. Očekuje se da će ovo biti izuzetno uzbudljiv meč, s obzirom na kvalitet oba tima i njihovu želju da osvoje prestižni trofej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading