HAOS, POLICAJAC UPUCAO FUDBALERA: Nesrećni golman pao na teren i prevrtao se u bolovima (VIDEO)

Autor:

Sport

11.07.2024

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da skandal bude veći sve se odigralo na utakmici juniora.

HAOS, POLICAJAC UPUCAO FUDBALERA: Nesrećni golman pao na teren i prevrtao se u bolovima (VIDEO)

Foto: twitter.com/difeirenseada

U Brazilu, zemlji poznatoj po strastvenoj ljubavi prema fudbalu, ponovo je došlo do šokantnog incidenta na jednoj fudbalskoj utakmici. Ovog puta, na meti nasilja našao se golman ekipe Gremio Anapolis, Ramon Souza, koji je upucan u nogu od strane policajca nakon što su se tenzije na terenu zaoštrile.

Sve se odigralo u okviru šampionata Gvajana, na utakmici juniora između ekipa Gremio Anapolis i Sento Oeste. Nakon završetka meča, došlo je do tenzija među igračima, a policija je pokušala da smiri situaciju. Međutim, umesto da umiri situaciju, jedan policajac je upotrebio oružje i nenamerno ranio golmana Ramona Souzu plastičnim metkom.

 

 


Incident je izazvao ogorčenje i šok u fudbalskoj javnosti, a video snimak napada brzo se proširio društvenim mrežama. Uznemirujući prizor golmana koji leži na terenu nakon što je pogođen u nogu, ostavio je mnoge bez teksta. Srećom, brza reakcija medicinskog osoblja doprinela je tome da Souza nije životno ugrožen.

Nakon ovog skandaloznog događaja, nadležni organi su pokrenuli istragu kako bi utvrdili sve okolnosti incidenta i odgovornost za upotrebu oružja na sportskom događaju. Očekuje se da će biti preduzete odgovarajuće mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Ovaj incident podseća na probleme nasilja koji su prisutni u brazilskom fudbalu, kako na terenu, tako i van njega. Bezbednost na sportskim događajima, posebno kada su u pitanju tenzije među igračima, izaziva zabrinutost među ljubiteljima fudbala i zahteva hitne mere kako bi se osigurala bezbednost svih učesnika.

Incident u kojem je golman upucan na fudbalskoj utakmici u Brazilu još jednom je podigao prašinu u fudbalskoj javnosti. Nadamo se da će nadležni organi preduzeti odgovarajuće mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti i osigurala bezbednost svih učesnika sportskih događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading