OTAC JE TREBALO DA JOJ BUDE SELEKTOR SRBIJE, A ONA GOLA PO DRUŠTVENIM MREŽAMA: Momci lude zbog nje

Autor:

Sport

11.07.2024

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokanović nije ovo zaslužio.

OTAC JE TREBALO DA JOJ BUDE SELEKTOR SRBIJE, A ONA GOLA PO DRUŠTVENIM MREŽAMA: Momci lude zbog nje

Foto: Instagram.com/stasajokanovic

Staša Jokanović, ćerka poznatog Partizanovog trenera Slaviše Jokanovića, privlači pažnju javnosti ne samo zbog svog fudbalskog porekla, već i zbog svoje ličnosti i aktivnosti na društvenim mrežama. Iako je njen otac bio u fokusu zbog mogućeg preuzimanja reprezentacije Srbije, Staša je uspela da privuče pažnju medija svojim aktivnostima.

 

 


Sa ocem koji je bio trener u renomiranim fudbalskim klubovima kao što su Partizan, i sa bratom koji takođe igra fudbal, Staša je odrasla u okruženju koje je bilo duboko povezano sa fudbalom. Međutim, uprkos tome, ona je uspela da pronađe svoj put i izgradi sopstveni identitet van fudbalskog sveta.

 

 

 

 


Staša je aktivna na društvenim mrežama gde redovno deli svoje avanture, putovanja i modne kombinacije sa svojim pratiocima. Njene provokativne fotografije su privukle pažnju javnosti i stekle veliki broj pratilaca, što je dovelo do toga da postane prepoznatljiva ličnost u javnosti.

 

 

 

 


Njen uticaj na mlađu generaciju je značajan, a njeni postovi o modi, putovanjima i životnom stilu inspirišu mnoge mlade ljude. Kroz svoje aktivnosti na društvenim mrežama, Staša pokazuje da je samostalna i sigurna u svoje odluke, što je osobina koja privlači pažnju i inspiriše druge.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Slaviša Jokanović

 


Staša Jokanović, iako je deo fudbalske porodice, uspela je da se izdvoji i stvori svoj sopstveni identitet, privlačeći pažnju javnosti svojim aktivnostima na društvenim mrežama. Njena autentičnost i samostalnost čine je inspiracijom za mnoge, dok istovremeno zadržava blisku vezu sa svojom porodicom i tradicijom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading