PUCNJAVA U ATINI! Veliki sukob navijača!

Autor:

Sport

13.07.2024

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi skandal navijača.

PUCNJAVA U ATINI! Veliki sukob navijača!

Foto: Profimedia

Današnja utakmica fudbalera Panatinaikosa i AEK-a iz Larnake u Atini bila je zasenjena događajem ispred stadiona, gde je došlo do pucnjave i hapšenja. Prema izveštaju Prototeme, sukob organizovanih navijača eskalirao je kada je jedna osoba izvukla pištolj i pucala, ranivši čoveka u nogu, dok su još dve osobe zadobile povrede tokom svađe.

Policija je intervenisala brzo i efikasno, privedavši više od 70 osoba na licu mesta. Tri povređena lica su prevezena u bolnicu radi lečenja, pri čemu je jedan muškarac ranjen u stomak, dok je drugi zadobio povrede ruke. Ovo je samo jedan u nizu incidenata koji su povezani sa organizovanim navijačkim grupama, a mnogi od uhapšenih su već bili poznati policiji zbog prethodnih incidenata na stadionima i drugim prekršajima.

Pouzdani izvori ukazuju da grčka policija kontinuirano prati aktivnosti organizovanih navijačkih grupa, a postoje sumnje da neke od njih deluju kao kriminalne organizacije. Ovo ukazuje na ozbiljan problem nasilja i huliganizma u grčkom fudbalu, što zahteva odlučnu reakciju nadležnih institucija.

Današnji incident ispred stadiona u Atini još jednom podseća na ozbiljan problem nasilja među navijačima i potrebu za efikasnim merama kako bi se osigurala bezbednost i miran tok sportskih događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading