AJAOJ, KAKVA "BOMBA"! BELINGEMOVA PLAVUŠA BACILA PRATIOCE U TRANS: Grudi KIPE, a tek što je LEPA (FOTO)

Autor:

Sport

16.08.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije za one sa slabim srcem

AJAOJ, KAKVA "BOMBA"! BELINGEMOVA PLAVUŠA BACILA PRATIOCE U TRANS: Grudi KIPE, a tek što je LEPA (FOTO)

Foto: Profimedia

Laura Celia

Laura Selia Valk, holandski model i devojka fudbalske zvezde Džuda Belingema, iznenadila je svoje fanove novim fotografijama na kojima pozira u provokativnom izdanju. Ova 25-godišnjakinja, koja je navodno u vezi sa fudbalerom Real Madrida i reprezentacije Engleske, nije provela letovanje sa svojim dečkom ovog leta, već su uživali na različitim mestima. Na njenim najnovijim fotografijama plavuša se može videti kako sedi u bašti restorana u provokativnoj ljubičastoj odeći, dok pije iz čaše i smeje se, a potom šeta mirnom ulicom. Uz fotografije je kratko navela čije stvari nosi.

Sa preko pola miliona pratilaca na Instagramu, Laura je za samo jedan sat dobila 7.000 lajkova na ove fotografije. Mnogi od njenih fanova su se javili da pohvale izbor odeće. Jedan od komentara bio je: "Prelepa si ." Drugi je dodao: "Mislim da sam zaljubljen." Treći je odgovorio: "Prelepa do besvesti", dok je četvrti napisao: "Savršenstvo." Peti je rekao: "Lepotica, a bez truda."

Laura Selia Valk je postala poznata ne samo kao devojka fudbalske zvezde Džuda Belingema, već i kao uspešan model i influenserka. Njene objave na društvenim mrežama redovno privlače pažnju velikog broja ljudi, a njen modni stil i atraktivne fotografije su nešto što mnogi prate s velikim interesovanjem. Osim toga, Laura je poznata po tome što voli da putuje i često deli fotografije sa egzotičnih destinacija širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading