DURENT U HAREMU SLAVIO POBEDU NAD SRBIJOM! Jedna malo tamnija, druga malo svetlija, ali obe BOMBE (FOTO)

Autor:

Sport

16.08.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živi ga KD maksimalno

DURENT U HAREMU SLAVIO POBEDU NAD SRBIJOM! Jedna malo tamnija, druga malo svetlija, ali obe BOMBE (FOTO)

Foto: Profimedia

Amerika je osvojila košarkaški turnir na Olimpijskim igrama uglavnom zabavljajući se (dobro, osim polufinala kad su videli da protiv nas moraju da se uozbilje).

Članovi šampionske ekipe Kevin Durent i Devin Buker, koji su bili jedni od glavnih igrača, odlučili su da produže svoj boravak u Francuskoj i uživaju u zasluženom odmoru pre povratka u SAD. Paparaci su ih "uhvatili" na luksuznoj jahti u Sen Tropeu, okružene gomilom atraktivnih žena. Durent je u jednom trenutku doveo čak četiri dame na jahtu, dok su se Buker i ostali prijatelji već nalazili na njoj.

Bilo je tu svega, od plavuša do brineta, pa crnki, a jedino što su imale zajedničko jeste da su bile polugole u donjem vešu koji mnogo otkriva.

Durent je kupio i deonicu PSŽ posle Olimpijskih igara, a da li mu se svideo Pariz ili samo lake žene u "gradu svetlosti", dobro je pitanje...

Ovaj trenutak odmora na jahti podsetio je javnost na incident koji se dogodio 2019. godine, kada se Durent oporavljao od povrede Ahilove tetive u društvu egzotičnih žena na jahti. Taj događaj je izazvao kontroverze u vezi sa Durentovom posvećenošću košarci, ali njegova koncentracija na igru nikada nije popustila do 2024. godine.


Nedavno je istakao da mu prija život samca, mada je 2013. godine bio blizu braka sa Monikom Rajt, sa kojom se brzo razišao. Od tada, Durent se klonio ozbiljnih veza i uživao je u trenucima opuštanja na jahti u Sen Tropeu sa Bukerom i prijateljima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading