NAŠA GLUMICA DOŽIVELA KLINIČKU SMRT, INFICIRALA JOJ SE MATERICA! Pala u komu, lekari je već OTPISALI tada!

Autor:

Zabava

16.08.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena borba za život potresla je celu Srbiju!

NAŠA GLUMICA DOŽIVELA KLINIČKU SMRT, INFICIRALA JOJ SE MATERICA! Pala u komu, lekari je već OTPISALI tada!

Foto: ST/Dragan Kadić

Glumica Kalina Kovačević je prošla kroz izuzetno težak period nakon porođaja, kada se suočila sa sepsom samo tri dana nakon što je rodila svoje dete Mionu. Ova situacija je zahtevala dugotrajni boravak u bolnici, a Kalina je istakla koliko je taj period bio stresan za nju. Sama borba sa sepsom je bila izuzetno teška, a Kalina je istakla da je prošla kroz kliničku smrt, tokom koje je doživela neobično iskustvo prolaska kroz slike svog života, ali i brigu za svoje dete.

Nakon što se probudila iz kome, Kalina je morala da krene iz početka i ponovo uči da hoda. Ova hrabra glumica je podelila da je nakon prve trudnoće provela pet meseci ležeći na održavanju trudnoće, a potom još dva meseca u bolnici boreći se sa sepsom. Ova borba je bila toliko iscrpljujuća da je Kalina morala ponovo da uči da hoda, a čak je i razvila komplikacije poput nakupljanja tečnosti u kuku. Njena istrajnost i snaga su bili ključni u procesu oporavka, a Kalina je istakla da je naučila da ceni svaki mali korak napred u svojoj rehabilitaciji.

Republika

Foto: PrintscreenJutjub

Kalina Kovačević

 

Kalina Kovačević je istakla da uprkos svojim teškim iskustvima nije slaba osoba, već naprotiv - jaka i odlučna. Ona je otvoreno govorila o tome kako se nije predavala uprkos svim izazovima sa kojima se suočila, te da je njena snaga i odlučnost bili ključni faktori u njenom oporavku. Kalina je istakla da je svesna vrednosti svakodnevnog života i da ceni sve što ima, te da se nada da će ljudi prepoznati njenu stvarnu snagu i odlučnost.

- Posle porođaja sam dobila sepsu. Nije se znalo hoću li preživeti. Na sreću, uspela sam da se izborim i kasnije svoje zdravstveno stanje dovedem u red. U tom trenutku nisam želela da govorim o tome, jer sam samo mislila na sebe i svoje dete, za koje nisam želela da ostane bez majke. Bilo je vrlo traumatično jer sam jedva ostala živa - ispričala je Kovačevićeva jednom prilikom.

- Inficirala mi se materica, bila sam šest nedelja u bolnici. Beba je bila sa mnom, ali u boksu, jer dete ne možeš da dojiš jer sam bila na teškim antibioticima. To mi je veoma stresan period u životu. Kada sam imala kliničku smrt i odregovala na neki lek, meni je samo u glavi prošao čitav moj život kroz slike i nisam se plašila. Prošlo mi je u glavi šta će biti sa mojim detetom i posle toga se više ničega ne sećam. Uplašila sam se samo ko će moju ćerku formirati kao ženu i ličnost - ispričala je glumica jednom prilikom u emisiji "Balkanskom ulicom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading