ZVANIČNO U REDOVIMA CRVENO-BELIH! Posebnu pažnju privukla je informacija da je izabrao dres sa brojem 33 (FOTO)

Autor:

Sport

16.08.2024

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prepoznat kao iskusni fudbaler sa bogatim iskustvom igranja za reprezentaciju Slovenije.

ZVANIČNO U REDOVIMA CRVENO-BELIH! Posebnu pažnju privukla je informacija da je izabrao dres sa brojem 33 (FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Danas je ozvaničen transfer slovenačkog reprezentativca Vanje Drkušića u Crvenu zvezdu, gde dolazi kao pozajmljeni igrač Zenita. Ovaj potez je izazvao veliku pažnju javnosti, a dobrodošlicu su mu danas poželeli predsednik Svetozar Mijailović i sportski direktor Mitar Mrkela.

Vanja Drkušić je prepoznat kao iskusni fudbaler sa bogatim iskustvom igranja za reprezentaciju Slovenije, posebno ističući svoj doprinos na Evropskom prvenstvu. Mitar Mrkela istakao je da je Drkušić bio jedan od najboljih u svojoj ekipi te da je veoma poželjan igrač za Crvenu zvezdu. Sam igrač naglasio je svoju sreću zbog dolaska u ovaj klub, ističući da je ostvario svoj dečački san potpisivanjem ugovora.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

 

 


Posebnu pažnju privukla je informacija da je Vanja izabrao dres sa brojem 33, a istakao je da je srećan što će imati priliku da nosi Zvezdin dres. Naglasio je svoju emotivnu povezanost sa klubom i izrazio nestrpljenje da zaigra pred punom Marakanom i doprinese ostvarenju ciljeva kluba.

Slovenac je takođe istakao da veruje da će se brzo adaptirati u novom okruženju, s obzirom na poznanstvo sa nekim od igrača, posebno ističući bliskost sa Timijem iz reprezentacije. Izrazio je želju da pomogne klubu da se plasira u Ligu šampiona i izrazio nestrpljenje da zaigra za Crvenu zvezdu.

Novi igrač Crvene zvezde izazvao je veliko interesovanje javnosti svojim dolaskom u klub, a njegove reči o emotivnoj povezanosti sa Zvezdom i ostvarenju dečačkog sna dodatno su istakle značaj ovog transfera

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading