KAKAV DAN ZA SRBE U SERIJI A! Ilić dao gol, Vanja ODBRANIO penal! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2024

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Torino postao "penicilin" za favorite.

KAKAV DAN ZA SRBE U SERIJI A! Ilić dao gol, Vanja ODBRANIO penal! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Uzbudljiv meč drugog kola Serije A doneo je iznenađenje na terenu Torina, gde su fudbaleri domaćeg tima uspeli da savladaju ekipu Atalante rezultatom 2:1.

Iako je tim iz Bergama bolje započeo meč i poveo pogotkom Matea Reteguija u 26. minutu, "bikovi" su uspeli da se vrate u igru zahvaljujući sjajnom potezu reprezentativca Srbije, Ivana Ilića, koji je postigao gol u 31. minutu.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde, koji je primio loptu od Adama, uspeo je da prebaci loptu preko protivničkog golmana i postigne izjednačujući gol za Torino.

Zatim, u drugom poluvremenu, reprezentativac Škotske, Če Adams, doneo je vođstvo svom timu u 49. minutu. Međutim, heroj večeri bio je Vanja Milinković-Savić, koji je u 90+6. minutu sjajno pročitao Hrvata Maria Pašalića, te je odbranio penal koji je dosuđen za goste iz Bergama i sačuvao pobedu svom timu.

Nakon ovog trijumfa, Torino se nalazi na visokom drugom mestu tabele sa četiri osvojena boda, dok Atalanta zaostaje sa bodom manje. Ovaj rezultat sigurno će izazvati dosta pažnje u fudbalskim krugovima, posebno zbog izvanredne partije srpskih reprezentativaca koji su bili ključni za veliki uspeh svog tima.

Nema sumnje da i selektor Dragan Stojković Piksi zadovoljno trlja ruke, posle odličnog izdanja reprezentativnog čuvara mreže, koji je odbranjenim penalom, praktično rešio pitanje pobednika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading