DA LI JE OVO MOGUĆE? Nema kraja CRNIM vestima za Piksija! Prvo Mitar i Sergej, sada ni ON neće igrati protiv Španije!

Autor:

Sport

30.08.2024

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maler za malerom za "orlove".

DA LI JE OVO MOGUĆE? Nema kraja CRNIM vestima za Piksija! Prvo Mitar i Sergej, sada ni ON neće igrati protiv Španije!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić

Luka Jović, srpski napadač koji trenutno igra za Milan, kuburi sa povredom leđa koja će ga, po svemu sudeći, sprečiti da nastupi u meču protiv Lacija.

Ova povreda izazvala je zabrinutost u reprezentaciji Srbije, s obzirom na predstojeće mečeve sa Španijom i Danskom u Ligi nacija. Iako postoji optimizam da će se bivši igrač Crvene zvzede oporaviti na vreme, njegovo učešće u tim utakmicama ostaje pod velikim znakom pitanja.

Selektor "orlova" Dragan Stojković suočava se sa ozbiljnim problemima u ofanzivnom delu tima. Sa otkazima Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića, Sergeja Milinković-Savića, uz bivšeg kapitena Dušana Tadića koji se oprostio od nacionalnog tima, kao i povredom Luke Jovića, tim Srbije će biti oslabljen protiv evropskih šampiona Španaca.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

Očekuje se da će Jovićeva eventualna odsutnost ostaviti reprezentaciju Srbije sa ograničenim opcijama u napadu, s obzirom da će jedini raspoloživi napadači biti Petar Ratkov i debitant Mihailo Ivanović.

Reprezentacija Srbije se 5. septembra sastaje sa aktuelnim prvakom Evrope, "crvenom furijom", u meču koji će biti debitantski za "orlove" u A Diviziji Lige nacija.

Ova situacija stavlja dodatni pritisak na selektora Stojkovića, naročito zbog problema u napadu i potencijalne odsutnosti Luke Jovića. Utakmica sa Španijom biće prilika za mlade igrače poput Ratkova i Ivanovića da pokažu svoj potencijal i doprinesu timu u teškoj situaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading