VREME JE DA SE POKAŽE I DOKAŽE: Od njega se danas mnogo očekuje - Lazar Jovanović će biti glavni adut protiv Portugalaca!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.09.2024

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrom partijom bi se nametnuo i treneru Vladanu Milojeviću.

VREME JE DA SE POKAŽE I DOKAŽE: Od njega se danas mnogo očekuje - Lazar Jovanović će biti glavni adut protiv Portugalaca!

Foto: FK Crvena zvezda

Navijači Crvene zvezde, ali i svi ljubitelji fudbala u Srbiji sa nestrpljenjem iščekuju današnji start srpskog šampiona u UEFA Ligi šampiona koja se od ove godine igra u novom formatu. Duel beogradskih crveno-belih i lisabonskih orlova počinje u 18.45 časova, a duel seniorskih timova imaće i svoju uvertiru.

Naime, sa početkom od 13 časova na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić" svoj meč će odigrati mladi timovi Crvene zvezde i Benfike, a za navedeni meč trener juniora Crvene zvezde Nenad Milijaš moći će da računa i na nekolicinu fudbalera koji su već beleželi minute i u najboljem timu sedmostrukog uzastopnog srpskog šampiona.

Crvena zvezda će u ovom meču nastupiti sa nekoliko igrača koji su deo prvog tima, ali se nisu našli u planovima trenera Vladana Milojevića. U timu za ovu utakmicu će se naći Uroš Sremčević, Lazar Jovanović i Jovan Šljivić, dok će u odbrani biti Veljko Milosavljević, koji već ima iskustvo treniranja sa prvotimcima.

Uroš Sremčević, koji je prošle zime došao iz lučanske Mladosti za dva miliona evra, nije uspeo da se nametne u prvom timu Crvene zvezde. Zbog toga će se ova utakmica pokazati kao odlična prilika za njega da pokaže svoj talenat i opravda svoj transfer. Slična situacija je i sa Lazarem Jovanovićem, sinom nekadašnjeg reprezentativca Srbije Milana Jovanovića, koji takođe nije uspeo da se izbori za značajniju minutažu na početku nove sezone.

Republika

Foto: fkcrvenazvezda

Nenad Milijaš može da računa i na mlade igrače iz prvog tima

 

Ova utakmica će biti prilika za ova mlada pojačanja da pokažu svoj talenat i opravdaju očekivanja trenera Nenada Milijaša. Za Jovana Šljivića će ovo takmičenje biti od posebnog značaja, s obzirom na to da je izvesno da će imati manju minutažu u prvom timu nego prošle sezone, te da će mu dobre partije u Ligi šampiona za mlade možda otvoriti vrata za inostrani transfer.

Očekuje se da će ova utakmica doneti zanimljiv fudbalski spektakl, a navijači Crvene zvezde i Benfike sigurno neće propustiti priliku da podrže svoje mlade nade na putu ka uspehu u Ligi šampiona za juniore.

Svi ljubitelji fudbala imaće priliku da duel mladih timova Crvene zvezde i Benfike isprate u direktnom prenosu na kanalu TV Arena sport Premium 1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading