PORED NJE ĆE SVE LAKŠE PREBOLETI: Bavarski debakl odlazi u zaborav - bivši trener Dinama utehu našao u njoj! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.09.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lakše će podneti debakl.

PORED NJE ĆE SVE LAKŠE PREBOLETI: Bavarski debakl odlazi u zaborav - bivši trener Dinama utehu našao u njoj! (FOTO GALERIJA)

Foto: Facebook.com/Marina Jakirović

U nedavnom okršaju između zagrebačkog Dinama i minhenskog Bajerna u Ligi šampiona, hrvatski prvak doživeo je jedan od najtežih poraza u istoriji ovog elitnog takmičenja. Rezultat 9:2 postavio je nove standarde u negativnom kontekstu, jer je Dinamo postao prvi klub koji je primio devet golova u jednom meču Lige šampiona. Ovaj poraz imao je duboke posledice po klub i njegovog trenera Sergeja Jakirovića.

Nakon poraza od Bajerna, trener Dinama Sergej Jakirović dobio je otkaz, iako je ostavio klub na prvom mestu u domaćem šampionatu i prošle sezone osvojio duplu krunu. Tokom svog mandata, Jakirović je ostvario zapažene rezultate, ali je poraz od Bajerna imao presudan uticaj na njegovu sudbinu.

Nakon otkaza, mediji su se bavili privatnim životom trenera Jakirovića, ističući ulogu njegove supruge Marine. Malo poznato je da se Marina bavi medicinskim poslom i da je glavna sestra na Odeljenju za klinička ispitivanja u Dečjoj bolnici Srebrnjak. Ona je magistrirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a sada će biti uz supruga dok traži novi angažman.

 

Par ima dva sina, od kojih stariji, Leon, ima 16 godina i nastupa u mlađim selekcijama Dinama. Prošle sezone, Leon je čak debitovao za prvi tim u utakmici protiv Slavena, što ukazuje na nasleđivanje fudbalskih talenata od oca.

Da podsetimo, Bavarci su već tokom prvog perioda stigli do ubedljive prednosti, s obzirom da su stigli do prednosti od 3:0, ali su "modri" na početku nastavka igre u samo dva minuta postigli isto toliko pogodaka i činilo se da će meč ući u neizvesnu završnicu. Tada su se fudbaleri Bajerna u potpunosti razgoropadili i do kraj meča do vrha napunili mrežu Nevistića, postigavši još šest pogodaka u poslednjoj trećini meča.

Ovaj poraz ostavio je dubok trag u istoriji Dinama i promenio život trenera Jakirovića, ali njegova porodica pruža mu podršku u ovim teškim vremenima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading